tried my best to change my ways, hoped it would bring better days.

 
Har faktiskt ridit ut idag, själv! Vilket faktiskt gick bra, första gången sedan... sommaren? Inget hoppande, inget dampande - åh vad glad jag blev! Han taktade halva vägen hem med det kan jag leva med haha! Red en sväng och lät honom galoppera på vi valfritt tempo vilket han uppskattade! Några bocksträckor blev det dock efter ett tag, tror någon är glad att det är vår! Så himla fint väder. Ikväll ska jag ut och äta middag med ett gäng vänner varav jag inte sett några på ett bra tag! Ska bli så himla trevligt. Hoppas ni har lika trevliga lördags-planer! 

Kommentarer
Postat av: Tuva

Jag lyssnade på väldigt många av dina vlogar idag och FY SJUTTON VAD DOM ÄR BRA! Nu har jag nånting att lyssna på framöver, fortsätt så :D

Svar: Åh tack! Vad roligt att höra :DD
Josäfin Andersson

2014-04-05 @ 20:15:06
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se
Postat av: ・゚♥ ✞ ✧:* Neapocalypse - coolaste hästbloggen i världen *:・゚♥ ✧* ▲

Brukar du inte rida ut själv? :) ♥

Svar: Njaa haha. Han tycker inte om att rida ut själv nu efter att han fått kompisar vilket gör att han dampar/hoppar/småsticker fram . jag har problem med ryggen och det går inte riktigt ihop med allt hoppande så jag har helt enkelt inte orkat nu under den här tiden! Annars red vi ju alltid ut själva (:
Josäfin Andersson

2014-04-05 @ 21:59:59
URL: http://nattstad.se/neapocalypse
Postat av: Maja

Åh vad mysigt! :)

Svar: ja verkligen!
Josäfin Andersson

2014-04-06 @ 13:03:45
URL: http://twinphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0