i only said it 'cause I know what it's like to feel burned out.

 
Idag var tog jag ut Amigo på banan för att träna lite och herregud, det gick bra! - Ni som hängt med länge kanske kommer ihåg att vi höll på mycket med markträning förut och var riktigt duktiga på det. Han kunde allt från att trava bredvid och inkallningar från skritt, trav och galopp. Sedan fuckade allt ur en gång och sedan dess marktränar jag nästan aldrig just för att det typ inte går. Antingen så står han bara still och inte gör något eller så blir han arg, går innanför mitt space och reser sig. (han reser sig i blandning av antingen irritation eller frustration, aka han vet inte vad jag vill att han ska göra) Men idag gick det faktiskt! Måste öva mer på att han inte får springa in i mitt space bara (alltså att när han kommer i full galopp eller trav så vill jag inte att han ska springa rakt till mig utan stanna en meter innan) men han skötte det faktiskt ganska bra. En gång kom han lite för nära och en gång blev han frustrerad och fattade inte vad jag ville, dock så reste han sig inte vilket är skönt. Annars sprang han fram med öronen fram och stod kvar och gosade när jag klappade på honom efter en inkallning. Två i galopp fick vi till också till och med! Så är himla glad. Han tröttnade efter en stund och då gjorde vi en till och slutade. Ska försöka gör någon sådant här kort pass i veckan för att bygga ihop relationen igen, nyttigt för både honom och mig. Försökte filma några gånger men det blev inte så mycket bra, se printar ovan.

Kommentarer
Postat av: ida foto. ♛

åh så härligt att det gick bra!! körde med lite bus igår och hoppade över lite sockerbitar, och Kalle är precis likadan, han står typ bara i mitten och glor när han inte vill haha, omotiverad jao ;) men igår var han jääätteduktigt! följde gärna med och småtravade jämte mig och var taggad och när jag vände mot hindret så slängde han på huvudet och hoppade riktigt fint över! och detta var i paddocken och det behövdes harvas så det var rätt så tungt och väldigt varmt, men ändå så bjöd han till! så himla glad man blir när de händer, våra omotiverade lata hästar haha!! :'DDDD

Svar: HAHA! Alltså, de är verkligen precis likadana så himla kul!! :'D
Josäfin Andersson

2014-03-10 @ 19:02:21
URL: http://prinsesc.blogg.se
Postat av: william

fina bilder:D & roligt att det gick bra :D

SV; Tusen Tack:D

Svar: Tacakr :D
Josäfin Andersson

2014-03-11 @ 00:34:42
URL: http://canonguy.blogg.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Oooh du får gärna lägga upp en video så man lär sig lite hur du gör :D

Svar: Vi är ur bild ca 80% av båda filmerna :c Därför jag printade istället. Har dock två klipp här (första från 2010 när vi höll på mycket med det och andra 2011) om du vill se lite mer. :)

http://youtu.be/SRNkcuUwJ2w
https://www.youtube.com/watch?v=BLzd2tzGYaA
Josäfin Andersson

2014-03-11 @ 09:25:16
URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0