"inga rasister på våra gator" - uppsala.

 
Undrar ni varför det är en bild på en kaka är det för att jag fick den av Sara och den var jättegod och jag tog inga andra bilder som passar bättre till detta inlägg, okej?? Aja, men idag hade vi en 'politisk-dag', alltså så kom massor av ungdomspartierna hit och hade föreläsningar och en debatt. Basically så kom miljöpartiet och pratade om miljön i alla frågor, folkpartiet pratade om skolan i alla frågor, feministiskt initiativ pratade om jämställdes osv i alla frågor, juni listan (som jag inte hade någon aning om vad det var och råkade kalla junibacken) pratade om EU i konstant alla frågor och SD drog upp hur viktigt det var att bevara sverige i alla frågor. Sedan smutskastade de mest varandra mellan raderna eller rätt ut. Måste säga att pirat partiet var mest professionella och svarade bäst av alla, vilket säger något då deras parti startades för att tillåta illegalnedladdning haha. 
 
Sedan var det dags för frågor, och tjejen för socialdemokraterna fick en fråga. Hon svarade på frågan och sedan ville han från SD lägga till något. Han börjar prata om något helt random och jag tror hela publiken tappar hakan när han säger "ska någon jävla sosse sitta här och bestämma..". Sedan när alla upprört började prata påpekade han att det tydligen varit ett skämt (mm roligt) varpå tjejen från socialdemokraterna svarar "SD är ett skämt". Kände såklart för att applådera för den kommentaren och snart applåderade hela salen och seminariedebatten avbröts. Klart en av dagens höjdpunkter.
 
Dessutom har självaste Jimmie här i uppsala för att tala. Var sugen på att gå men kände mig för sjuk, mina vänner gick dock och av vad jag sett på deras twitters så hade det tydligen blivit galet. Planen var att folk skulle demonstrera med att föra massor av ljud så åkesson inte skulle höras, vilket vi redan där tyckte var roligt då det planerades att vi skulle springa runt och skrika som dinosaurier. Rasmus: "Jag ska springa runt och låta som en velociraptor och ropa 'titta jimmie! nu kommer vi från samma tid'!". Hur som, så hade det blivit stökigt och demostranterna hade stått och skrikit "inga rasister på våra gator" i kör (känner mig stolt) och poliserna hade stått med både hundar och tårgas. Enligt Loviisa hade poliser fuckat ur helt på personer som inte ens var högljudda, galet alltså, önskade nästan att jag varit där. Vill ni se så länkade Thea en länk till allt HÄRMinst sagt ett fullspäckad dag av händelser. Är verkligen inte särskilt intresserad av politik men vill påminna alla att rösta för att vi ska kunna motverka att vissa partier *host* ska kunna få plats i riksdagen!

Kommentarer
Postat av: Johanna

BÄSTA JU!!

''SD är ett skämt'' hahahha <3333

Svar: SÅ EPISKT SVAR
Josäfin Andersson

2014-05-09 @ 20:26:45
URL: http://overklighet.blogspot.com
Postat av: Alice

"SD är ett skämt"
HAHAHAHA XD Älskar personen som sa det <3

Svar: SÅ ROLIGT
Josäfin Andersson

2014-05-09 @ 20:37:10
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se
Postat av: Johanna

Haha, jag hörde många säga att hon var omogen som sa att SD var ett skämt(bland annat mina kompisar) men jag var en av dem som applåderade. För det första får dem skylla sig själva för det DEM startade sedan så hade hon ju så jävla rätt.

Jag önskar också att jag var där asså min kompis hade gått förbi där och sa att allt hade varit helt galet asså. Men det dem skrek, "inga rasister på våra gator", så jäkla bra!

Svar: Vadå omogen, han satt ju där och kallade henne "jävla sosse" liksom?! Haha skönt att du var med och klappade iaf :D
Josäfin Andersson

2014-05-09 @ 20:41:37
URL: http://thirteenitis.blogg.se
Postat av: Loviisa Schultz

Det var pretty cray-cray!!!! Knuffade in folk i bord och skrek att vi skulle backa när vi var upptryckta mot saker och slog dom som inte backade, mmmm poliser <333

Svar: CRAYY
Josäfin Andersson

2014-05-09 @ 22:33:16
URL: http://allthelittlethings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0