“I would have gotten away with it too, if it weren’t for you meddling kids.” — Peter Hale [TW FINALE]

 
Okej, så finalen var ett galet bra avsnitt, dock kändes den inte som en final för 5 öre. cries a bit. HUR SOM, Lydia beinga a total bad-ass CHECK, Peter Hale being the villan all along CHECK, Scott McCall being a true alpha CHECK, Derek Hale is not nead (hallelujah) CHECK, Stilinski feels CHECK osv osv. Bästa plt-twisten: Derek evolving. Var typ 100 på att de skulle vara "the desert wolf" som dök upp när man hörde ylande och kände mest NEJ VAD CHEESY PLS STAPH DETTA HAR INGEN LOGISK FÖRKLARING WHAT SO EVER och sen ba oh.. OH!!! Och jag vet att jag alltid tycker det nyaste varulvs-ansiktet är det fulaste, men KOM IGEN PETER HALE SLÅR DE FLESTA OMG AHHAHA (ok kanske inte ducelion men nästan fan). Har nu bara en sak att tillägga innan mina teen wolf reactions är slut från iår och kommer tillbaka till nästa sommar med säsong 5 - VAD FAN ÄR PERRISH???!!!!! och juste eh VART THE EFFING FUCK ÄR DANNY??? 

Kommentarer
Postat av: Andréa

Agree, agree, agree på det alltså

2014-09-10 @ 16:29:56
URL: http://andreab.blogg.se
Postat av: Olivia

Jag kan inte hålla med mer än så!! Trodde helt klart att det var the desert wolf, kände mest what the fuck när det var Derek (skrattande emoji som gråter ;)
Började egentligen titta för bara någon vecka sen, men fastnade direkt och Längtar redan efter nästa säsong! Känner mest... VARFÖR BÖRJADE JAG INTE TITTA TIDIGARE??!!

Svar: HAHAHA JA PRECIS
Josäfin Andersson

2014-09-10 @ 18:46:24
URL: http://oliviaahlstedt.blogg.se/
Postat av: Elin

Men det var så mycket man inte fick svar på och jag blir så frustrerad vem orkar vänta till nästa säsong liksom??? Vad är Parrish??? Vem är Desert Wolf? Och jag höll typ på att gråta över sista scenen med Parrish och Lydia bc I ship them so hard det är inte ens roligt

Svar: JAA VAFAN ??? HAHA shippar Parrish och Lydia också!!
Josäfin Andersson

2014-09-10 @ 19:51:27
URL: http://fotogen.blogg.se
Postat av: Alice

Älskar dessa återkommanden av basebollträn i Teen Wolf, påminner mig om så många avsnitt. RIKTIGT GRYMT AVSNITT OCH DET ÄR HEMSKT ATT DET KOMMER DRÖJA SÅ LÄNGE INNAN SÄSONG 5!!

Svar: JAA BASEBALLTRÄET <3 och känns tungt att vänta tills nästa sommar :((
Josäfin Andersson

2014-09-10 @ 19:56:54
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se
Postat av: Angelica

hur orkar man ens vänta så länge? & förresten shippar jag fortfarande Lydia & Stiles, men nähe, det blir nog inget!

2014-09-10 @ 22:48:31
URL: http://angelchanelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0