THE MAZE RUNNER

 
SÅÅÅÅ såg alltså äntligen the maze runner ... med Dylan O'Brien. :))))) Okej nej men tillbaka till filmen. Grymt bra effekter, galet spännande och helt enkelt sjukt bra! Minus att jag starkt ogillade slutet. Vet att det kommer fler filmer tho, men tyckte att backstoryn inte riktigt höll måttet för resten av filmen. Utöver det så tycker jag att filmen var galet bra, Dylan var underbar, han från game of thrones som ser ut som 14 med är 25 var asbra, han lilla barnet var episk och han från we're the millers kunde jag omöjligt ta på allvar för att jag bara såg honom från den filmen haha! Den var helt enkelt spännande genom hela filmen. SEE IT!! Om inget annat för att hjälpa Dylan i sitt break! YEY.
 
[SPOILER ALERT DO NOT READ ON IF U HAVE NOT SEEN THE MOVIE I REPET SPOILER ALERT] okej, så de har kort om tid på sig att hitta ett botemedel som kommer ta lång tid att hitta - ok let's bygga en stor jävla mega labyrint?? med massor av high tec saker??? mitt ute i fkn öknen?? hur har de kunna bygga den om de inte ens kunnat bygga upp staden?? varför vill de ens rädda sig om världen är täckt av sand och förstörd?? aja, anatar att man lär få reda på mer i den andra filmerna, funderar eventuellt på att läsa böckerna också. Någon som läst dem??

Kommentarer
Postat av: elin

Jag har endast läst första och den var riktigt bra! Gillade filmen också men dock hade dom ändrat ganska stora saker i filmen så det var en besvikelse, även tagit bort en ganska stor sak som var i boken.

Svar: ÅHH hatar när de ändrar saker från böckerna D:
Josäfin Andersson

2014-09-24 @ 15:43:45
URL: http://ringqvistelin.blogg.se/
Postat av: Alice

Jag läser böckerna just nu. Första tycker jag var jätte bra, bara lite småsaker jag störde mig på. Just nu läser jag den andra och än så länge har jag inte riktigt kommit in i den. Jag vill jätte gärna se den filmen, eftersom Dylan är med vet jag ju att det kommer va amazing :D

Svar: DYLAN = AMAZEBALLS
Josäfin Andersson

2014-09-24 @ 17:39:29
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se
Postat av: Klara

Åå vill se den! Verkar så grym :D

Svar: SUPER BRA FILM :D
Josäfin Andersson

2014-09-26 @ 17:34:14
URL: http://kaninfreaken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0