Vlog; "invandrarna tar alla jobb"

såå slangar lite propagande såhär innan valet. RÖSTA BORT RASISM, KVINNOFIENTLIGHET & HOMOFOBI PLS.

Kommentarer
Postat av: Alice

Förstår inte hur SD kan vara så stora för de är ju dumma i huvudet och rasistiska på riktigt. Hatar all SD reklam där det står "på riktigt," för det värsta är ju att de överhuvudtaget finns "på riktigt."

Bra vlog! :D

Svar: HAHHA SISTA MENINGEN, SÅ SANN!
Josäfin Andersson

2014-09-10 @ 19:54:35
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se
Postat av: Anonym

Rasism är hets mot folkgrupp. Är man påläst vilket det hörs att du verkligen INTE är så vet man att sd inte är emot invandrarna. Dom är emot den stora invandringen. Jag ser inget fel i att hjälpa människor på plats i sina länder? Ta hit dom som verkligen behöver det, de som faktiskt är krigsskadade. Har du hört om Rosengård i Malmö? Jag bor i närheten och där händer flera mord per år, inte ens polisen vågar åka dit längre. Varför? För att man samlat för många invandrare på ett ställe, de har inte samma människosyn som oss. Ett människoliv för dom är ingenting.
De flesta som röstar på sd är inte rasister (även om en del är) utan det är helt enkelt så att folk har tröttnat på systemet. Jag bor i en liten ort i Skåne, vi har nyss tagit emot 8000 invandrare vilket är ungefär 5000 fler än vad vi har boende till. Arbetsförmedlingen har lagt allt annat åt sidan för att hjälpa invandrarna komma ut i arbetslivet. De får körkort gratis och de får gå före i sjukvården. Och det här är ingen lögn, det är ren fakta. Du får tro vad du vill, men det är så här. Det är inte invandrarna som bestämmer att det ska va så och därför hatar jag inte dom heller, jag avskyr de som bestämmer att det ska va så. Och just därför får sd min röst. Sd får min röst för att inget annat parti vågar lyfta invandrarfrågan. Vi har inte plats till fler människor i Sverige. Vi har verkligen inte det, så varför är det inte bättre att hjälpa dom på plats?
Tror du skiter i vilket faktiskt, men du förlorade just en läsare. Och eftersom du kallar oss som röstar på sd för dumma så har jag rätt att säga samma sak till dig, idiot!!!! Ni kommer förstå en dag när Sverige inte längre är svenskt. När vi bär slöjor och när det är vi svenskar som inte har nått värde. Idiot!

Svar: Enda som är rätt med den här kommentaren är faktiskt i att jag skiter i vilket eftersom att jag sätter medmänsklighet och kärlek framför hat, fördomar och främlingsfientlighet. Och jag kommer inte tacka er som röstade på SD när Sverige blir nya natzi-tyskland med rasidentifiering och koncentrationsläger. (för att dra det till samma radikala nivå som du alltså). Och har aldrig hört om invandrare från finland som inte har samma människosyn som oss och inte värdera människoliv för fem öre? Rasism är ca hm det mesta i din kommentar, skulle absolut säga att det är hets mot folkgrupp att säga att en viss sorts människor inte kan värdera människoliv. :)
Josäfin Andersson

2014-09-10 @ 20:10:33
Postat av: amanda

Omg kommentaren ovan får blodet att koka!!! The logic of an idiot. Vadå Sverige har inte plats?! hur många länder är det som har så liten befolkning som vi? Hur många bor det i norrbotten? Logiken i hela kommentaren är ju bara bullshit!

Sedan till videon... Håller med dig till 100%. Min mormor kom hit efter andra världskriget och lämnade ett land i ruiner bakom sig. Alla hon kände var döda och begravda i massgravar. Det händer fortfarande idag i andra länder så jag säger bara; kom hit för fan! till alla flyktingar. Och det där med äldre vården.. De är ju åt höger och vill betala mindre skatt än tex S, vad ska de få pengar till äldrevården ifrån då?

Sedan att dom bara ljuger ihop något när dom inte har något svar, städar med SS bindel på armen och hittar på roliga historier från barndomen som aldig har hänt... Det är väl bara detaljer :)

Svar: alltså blir rädd att dessa nötter ska sitta med och styra landet.. D:
Josäfin Andersson

2014-09-10 @ 21:33:46
URL: http://amandahed.blogg.se
Postat av: L

Grym video! Bland de bästa Du har gjort :)).

Svar: TACK :D
Josäfin Andersson

2014-09-11 @ 01:33:51
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Bääääääst!

Svar: TAACK :D
Josäfin Andersson

2014-09-11 @ 10:00:42
URL: http://neapocalypse.blogg.se
Postat av: Sofia Krantz

Applåder till dig för videon och svaret på den anonyma kommentaren.
Jag är inte överdrivet insatt i politik, är ju ändå ett par år för ung för att få rösta så har inte läst på så mycket. Men precis som du säger så tycker jag inte att något som är uppbyggt av kärlek och jämlikhet för alla på något kan vara sämre än något som är uppbyggt av hat, främlingsfientligt och så vidare.
Och oavsett vad så ser jag inte hur folk kan rösta på ett parti som har partimedlemmar som öppet har yttrat rasistiska åsikter och sen sitter man och säger att partiet inte alls är rasister och så vidare. Det skrämmer mig i vilken riktning de här verkar gå, när vi har rasistiska partier i vår riksdag och att de är rasism och nazism i EU. Det är bra att du tar upp det för det behövs läggas mer tanke kring detta!

Svar: TACK! kan bli galet på folk som just säger att SD inte är rasister och blir uppriktigt svinförnärmade så att deras kommentar tillslut blir rasistisk och bara visar att allt jag sagt var sant hela tiden? Ska man skratta eller gråta??
Josäfin Andersson

2014-09-12 @ 20:40:11
URL: http://sofiakrantz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0