vlog; det står någon på min balkong

ny vlog! snackar om ologiska rädslor. enjoy!! 

Kommentarer
Postat av: Boel

Alltså jag är också så ologisk?
Jag gillar inte att vara ute när det är mörkt, men det är inte våldtäktsmän jag tänker på att skydda mig ifrån.
Det är typ varulvar och vampyrer och aliens...
Vadå sett för mycket Teen Wolf osv hahaha?

Vi har öppen trappa också och när en ska gå upp för den när det är mörkt så tänker jag alltid "någon ligger där under och kommer dra ner mig".
Största frågan varför? Hur? Nej? Va?

Svar: HAHHA så roligt egentligen! Ologiska rädslor, typ i sjön är inte det värsta att jag kan drunkna utan det är att bli uppäten av en haj haha
Josäfin

2015-08-28 @ 10:43:36
URL: http://musicwithboelish.blogg.se
Postat av: Sandra

Alltså this! Ologiska rädslor är så otroligt roliga ibland! Mina är: någon ska stå inne på vår "lill-toa" (det är verkligen ett litet fyrkantigt rum med toalett och handfat), öppnar alltid dörren skiiiiitsakta, slår (slår som i slår) på lyset som tar en timme på sig att starta och håller typ på att skita ner mig av nervositet. Logiskt? Hell no!
En annan rädsla är att möbler och golv ska gå sönder under mig och jag helt plötsligt faller flera km ner typ. Inte heller så jäkla logiskt, men så fort en möbel eller ett golv knirrar högt så blir jag livrädd. Och det där med att bli uppäten av en haj, uuuusch. Jag har fobi för djupt vatten, går rätt bra att "bada" i grunt vatten, jag älskar att simma i grunt vatten, men när vattnet når min bröstkorg, då är det för djupt och jag får panik, tror en haj kommer äta upp mig, jag kommer drunkna, jag kommer bli nerdragen av något sjöodjur, osv osv. Och ingen förstår varför jag inte vill bada i djupa sjöar eller i badhus?!?

Svar: håller helt med! Kan inte bada i djupare sjöar! haha så sjukt
Josäfin

2015-09-06 @ 09:04:14
URL: http://scoccosfideli.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0