'cause there's a flaw in the system; i don't really know why but i miss him.

 
Hej! Här kommer en liten update från mig med fyra mobil-bilder. Hade sushi & dumpling kväll med pappa framför solsidan medan Helga wreckade vår parabol. "Sluta titta på TV och gör något med era liv" sa hon och sen hängde den ner på taket. Igår vad jag och åt soppa hos mormor - hur gott?! Hur lyxigt?! När man är själv, det blåser, man är kall och inte pallar laga mat. Har också gosat massor med vovvisarna medan blåsten härjat utanför. As said, dom är extremt rädda för blåst av någon anledning. Och idag har jag jobbat, ville typ åka hem när jag såg att receptionist nummer två lämnat två fulla diskmaskinar åt mig att plocka ur och tillräckligt med disk i diskhon för att fylla en av dem. Dessutom inget kaffe i någon maskin. Nice. Men nu är jag hemma, ska se på serier och ignorera det faktum att jag ska rycka ut en eller möjligtvis två tänder imorgon. Är inte rädd för tandläkaren dock, det är sprutorna i käften jag låtsas inte finns. Sist frågade jag om jag fick dra ut den utan bedövning, det är på den nivån. Har ignorerat detta så mycket att jag bokat in middag och fika med Frida, Ronja & Mormor på kvällen - lyckat. Aja, ska skriva mitt testemente just in case inför imorgon. Gonatt!

Kommentarer
Postat av: - Caroline

Ååååh så gott med sushi

Svar: så gott ju!
Josäfin

2015-12-09 @ 20:47:28
URL: http://carolinestrandberg.devote.se
Postat av: my

Haha jag är extremt rädd för allt som har med sprutor och göra. Kan knappt ta i armen! Har som tur var aldrig behövt tagit någon i munnen men lär ju säkert få dra en eller flera visdomständer om jag inte har jäkligt tur då. Då får dom nog söva mig ;)

Svar: Typ samma!! Frågade om jag fick dra ut en tand utan bedövning på fullaste allvar sist... haha
Josäfin

2015-12-09 @ 21:12:25
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Nathalie Andersson

Mysiga bilder!! Sprutor är ju lite mindre mysigt, usch då.

Svar: Håller med haha!
Josäfin

2015-12-09 @ 21:39:36
URL: http://nnathalieanderssons.myshowroom.se/
Postat av: Tilda Barkselius

Åh så gott med sushi och soppa hos din mormor, men tråkigt att hundarna är rädda för blåsten. Får gosa med de lite extra då :)

2015-12-09 @ 22:16:14
URL: http://fluring.blogg.se/
Postat av: Maja

Omg vad gott med sushi!!

Svar: såååå gott!
Josäfin

2015-12-09 @ 22:43:21
URL: http://majawallstrom.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0