"man kan inte rida grand prix dressyr utan träns" - lol.

tog ju inte med min egen kamera så bilder är från hippson och redigeringen är min.

Kommentarer
Postat av: Ida - foto & häst

så jävla amazing. det är helt fkn underbart att se asså och alla bitches som tror att de inte går får verkligen en slap in tha face hahah :')))

Svar: Verkligen, typ VA FATTAR INTE KAN DE GÅ PÅ TYGELN UTAN TRÄNS VA HUR KAN HÄSTEN INTE SKENA NÄR DET ÄR MYCKET PUBLIK VA ??? slap in the face indeed!
Josäfin

2015-12-01 @ 12:59:11
URL: http://prinsesc.blogg.se/
Postat av: Elin

Kommentatorn på svt "ja, men detta är ju en annan typ av dressyr!" man ba precis vart? Snälla förklara med exempel från texten.

Svar: hahaha precis!!
Josäfin

2015-12-01 @ 14:36:32
Postat av: Marica

I dressyr handlar det mycket om att du ska vissa att du kan rida din häst på ett kandarbett, alltså då djävulska bett i munnen samtidigt på din häst, men alltså jag tyckte då hennes ritt är ett mycket, mycket bättre bevis på att man kan rida sin häst. Hon bevisar att du inte behöver två bett i munnen och du kan göra alla grand prix rörelser utan bett i munnen, ett ganska så sjukt bra bevis på att det inte krävs bett, allt handlar om kommunikation, tillit och små hjälper som utförs av sitsen!

sjukt inspirerande och bra ridet av henne!

Svar: Håller helt med, tycker att det är rätt trist att det bedöms så. Alltså hur bra man rider hästen på ett visst bett, i min mening borde de högsta klasserna ha så lite hjälpmedel som möjligt!
Josäfin

2015-12-01 @ 18:33:37
URL: http://mariicaliindberg.blogg.se
Postat av: Sarah

vackraste ekipaget någonsin! alla ryttare borde nog ifrågasätta vad de egentligen håller på med när de ser det här... :)

Svar: true that!
Josäfin

2015-12-02 @ 20:49:57
Postat av: Josefine

Så himla magiskt, allt går med mycket träning och vilja!

Svar: precis!
Josäfin

2015-12-04 @ 18:50:26
URL: http://josefineflinkfeldt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0