#sdärskräp

skärmdumpar från svergiedemokraternas uttalanden. 
 
Kan vi bara grunda citaten ovan. Hur sjukt är det inte att detta parti sitter i regeringen 2015, snart 2016. Är så förbannat jävla rädd på alla idioter som slänger dem en röst för att de är "missnöjda med resten av politikerna" eller för att de är för dumma för att läsa deras jävla partiprogram och istället skriker "SD är inte rasister!!" eller bara för att den som röstar är rasist eller nazist. Förlåt, men ger du dem en röst kommer jag anta att du är antingen rasist, nazist, homofob, emot jämställdhet eller allihopa på samma gång. För det är åsikterna som finns i partiprogramet och det är vad du röstar på oavsett om du ser dig som rasist eller inte. Jag blir rädd, arg och frustrerad för att folk inte inser. "De är ju inte bara dåligt" - nej men det fattar väl ve som helst. Att de kanske ha någon bra punkt men då kan en ju fråga: är det värt det? Hitler hade också bra punkter. Han var karismatisk, kom med bra idér och utförde dem för att få folkets förtroende - sen vet vi ju alla vad som hände. Så ja, SD är rasister. De har tillräckligt många tillräckligt högt uppsatta som sagt hemska saker om muslimer, invandrare, kvinnor och homosexuella, har vidriga åsiker gentemot jämställdhet och abortfrågan. Så röstar ni på detta parti hoppas jag att ni vet vad ni röstar på. Läs partiprogrammet, utbilda er och håll för fan inte på och jämför allt och alla med våra äldre - för skulle ni faktiskt läst Svergiedemokraternas jävla budgetplan så skulle ni veta att de inte alls tänker lägga mer pengar på våra äldre, tvärt om så vill de lägga pengarna på millitären istället. På krig alltså. Så vi ska mobilisera trupperna, slänga ut alla invandrare, förbjuda religioner, ta bort rätten att gifta sig som icke-hetero, förbjuda all fri media, ta bort demokratin, förbjuda aborträtten och Agda 85 på ålderdomshemmet får fortfarande inte sylt till sina pannkakor. Är ni nöjda nu?

Kommentarer
Postat av: Malin

Usch för SD..

Svar: VERKLIGEN
Josäfin

2015-12-10 @ 12:08:48
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Alma-Lena

Bra rutet! Härligt att se dumheten samlad så här. Bara en av sakerna hade räckt men nu är det ju så att främlingsfientlighet och rasism hänger ihop med homofobi, kvinnohat och yttrandefrihet.

Svar: så sant!
Josäfin

2015-12-10 @ 18:10:23
URL: http://barockbloggen.blogspot.se
Postat av: Vanessa andersson

Fyfan?! hur kan de vara ett utav Sveriges största parti?! Vad är fel på folk?!!

Svar: sjukt ju!!
Josäfin

2015-12-11 @ 09:56:49
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Saga

"MEN JAG RÖSTAR JU PÅ SD FÖR JAG VILL HA EN FÖRÄÄÄÄNDRING."
Jaha? Jäkla effektivt att rösta på ett konservativt parti för förändring, applåder till dig, alltså! Sedan är det faktiskt ett av de argument man ofta får höra när man diskuterar med folk som sympatiserar med SD, att deras röst läggs på partiet för att "väcka upp Sveriges befolkning" och inte för att man i sig har rasistiska åsikter... Suck. Double facepalm x 20000. Att påstå att man inte är rasist för att man röstar på SD är som att påstå att man inte är feminist när man röstar på F!.
Dessutom skulle jag aldrig vilja ha ett enfrågeparti som majoritetsregering... Aldrig i livet, liksom. Speciellt inte ett rasistiskt.

Men glad blir man när man ser att vettiga människor lägger ned tid för att visa SDs egentliga sida. CREED TILL DIG!

Svar: HÅLLER SÅ MED!!!!
Josäfin

2015-12-11 @ 22:20:37
Postat av: Alice

Det är verkligen läskigt att detta är partiet var tionde person som röstade i förra valet röstade på. Vad är det för fel på folk? Hur kan de ens överväga att rösta på detta?

Svar: håller verkligen med!
Josäfin

2015-12-13 @ 09:30:06
URL: http://nouw.com/alicetjarnen

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0