du vet att du är sverigedemokrat om...

- Du drar fortfarande upp att "stackars barn inte ska få klä sig som pepparkakor för att allt är rasistiskt nu för tiden". Fast ah, den historian handlade ju om att barnet inte fick vara pepparkaka för att de inte skulle ha några pepparkakor i tåget. Googla och läs om källkritik. 
 
- Du är en av dem som boostar SD för att bevara våra svenska traditioner som håller på att försvinna. Dock är nog den enda helsvenska tradition jag kan komma på att äta kötbullar på IKEA och det kan du göra över hela världen. 
 
- Du är alltid mitt uppe i alla debatter  som försvarar Jimmie Åkesson eftersom att det är hemskt att han ska bli dömd för sina åsiker - även om hans åsikter dömmer folk för deras hudfärger och religioner. 
 
- Du tror att pengarna antingen går till invandrarna eller till dom äldre. Antingen eller och ingen annanstans Inte så att de går till riksdagen eller kungafamiljen eller så.
 
- Du tycker om att negerboll är rasisiskt så borde vitlök också vara det. För ordet "vit" har ju används till att förtrycka och förslava folk och är därför kränkande.
 
- Ditt mest delade inlägg på facebook var artikeln om att Kalle Anaka på julafton skulle läggas ner pågrund av att det var rasistiskt. Antar att källkritik inte är din bästa egenskap. 
 
- Du var en av dem som skrev öppna arga brev till alla som skämtade om att Åkesson sjukskrivit sig. För det är ju synd om stackars Jimmie som lever på staten, men vidrigt och slösaktigt när alla invandrare gör det.
 
- Du är alltid först med att säga "MEN SD ÄR INTE RASISTER" fastän det varje vecka kommer upp nya skandaler inom partiet. Men dom hände ju för länge sedan. När de var unga och dumma. Alltså 2013.
 
- Du tycker att de andra partierna inte vill se invandrar problemet fastän du själv inte kan se problemet inom ditt egna parti (läs föregående igen tack)
 
 - Du tycker att den värsta skandalen på länge är att Åsa Romson vägrade skaka hand med Åkesson. "Va? SD politiker som går runt med järnrör på gatan och ropar "horor" och "blattelover" till folk och SD politiker som städar i hakkors?? Vad är det??"
 
ta med en nypa salt. citron och tequila haha

Kommentarer
Postat av: Anonym

Faktumet att SD ökat otroligt även bland invandrare? Hur ser du på detta?
Och menar du på att alla som röstar SD kan brinna i helvetet? ;)

Svar: har du statistik på det? länka! läser gärna ;)
Josäfin

2015-06-13 @ 13:40:52
Postat av: Linnea Jansson

men alltså jag älskar dig??
till anonym ovanför som jag blir lite provocerad av, 1. det nämner hon aldrig, 2. hata strukturer och aldrig människor,

aja, men ville bara säga att det är skitviktigt att sånna här inlägg skrivs, för vi är med och påverkar hela tiden, och det är viktigt att det sker en förändring!
kram!

Svar: åh tack! hahaha sant!
Josäfin

2015-06-13 @ 17:38:27
URL: http://linneajthell.blogg.se/
Postat av: sandra

haha bra inlägg!

Svar: TACKAR :D
Josäfin

2015-06-13 @ 18:31:46
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: VERONICA - fashion blog

Grymt tjejen, så bra!! :)

Svar: TAACK :DD
Josäfin

2015-06-13 @ 19:32:36
URL: http://vveronicas.com/
Postat av: Josefine

Klockrent :'D

Svar: haha tack!
Josäfin

2015-06-15 @ 21:51:02
URL: http://nouw.com/josefineflinkfeldt

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0