Amigo och munkorgen.

 
Har inte uppdaterat er på den här fronten ett tag så är väl dags för ett inlägg! Medan jag var i England så köpte mamma en egen munkorg till Amigo så att han skulle kunna gå med Alyssa. Blev tipsad om en från min kompis Elin och jag tycker faktiskt den är helt okej. Den är gjord i tyg, är som en hel grimma så att man slipper massa knäppen som kan skava och den är dessutom stor så att han kan gäspa och röra käkarna ordentligt. Så den känns helt okej och han har gått med den utan problem. Tills han hade sönder den alltså. Inte särskilt mycket, utan har lyckats dragit bort bitar vid det lilla hålet för att göra det större. Så han fick gå tillbaka till sin lilla hage tills vi fixade en ny, så nu får vi mest se hur länge den håller. Tar han sönder denna på samma sätt får vi tänka om helt enkelt, vill ju till varje pris undvika dessa som är heltäckande. Skitponny, sluta förstöra haha!! Annars så rullar hans rehab på. Vi longerar, busar på banan och skrittar. Jag skrittar på banan och ut med sällskap och mamma skrittar ut hur som. Vi planerar at kunna lägga in lite trav uppsuttet i december sen, längtar tills vi kan börja träna lite på banan igen, tror han har saknat det. Plus att vi då har fler möjligheter till att göra roliga saker, han börjar tycka att det är lite segt nu. Men det går iallafall bra och han får inga utrbrott längre - vilket var huvudsaker när vi satte igång honom tidigare. 

Kommentarer
Postat av: Johanna Utterberg

Skönt att det går framåt och att han inte får utbrott längre :) Ha en fin dag!

2015-11-19 @ 13:21:54
URL: http://johannautterberg.vione.se/
Postat av: Alma-Lena

Jo, de där grimmorna brukar en hungrg ponny snart överlista, men medan de tjorvar sig ur den kan de iaf inte äta så mycket så betet reduceras ju en del iaf.

Min erfarenhet är dock att magra hagar är det bästa. Men ibland har man inget val och då får man väl laga green guarden varje dag i stället. Man ska ju inte låta sin älskade vän bokstavligen äta ihjäl sig.

Svar: Håller helt med, hade han inte fått sin EMS diagnos som dessutom var högre än vanligt så hade vi bara hållt honom på mindre bete och i en mindre hage!
Josäfin

2015-11-19 @ 16:00:57
URL: http://barockbloggen.blogspot.se
Postat av: Matilda

Bella kör ner huvudet i marken och går framåt så den jäkla munkorgen åker av ändå, haha!

Svar: haha Amigo gjorde samma med förra!! Jag ba "VARFÖR?! DU KAN TYPI INTA ANDAS NÄR DU GÖR SÅ?!"
Josäfin

2015-11-19 @ 19:06:54
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0