hard as i try i know i can't quit; something about you is so addictive.

crackodilen och snövit spårar på toaletten med tja en döing (aka en "docka" thorins ställt i duschen. man var aldrig ensam på toan)
 
"woho vi kör en halloween-goupie medan sminket fortfarande är snyggt nu hörrni!"
 
nersparade snaps är alltid standard (och jätteblurrigt)
 
 när det saknades ett shotglas och johanna shottade fireball ifrån en cheesecake form med små cheesecake rester i, fräscht och välidgt effektivt
  
ännu en gruppbild sådär tre på natten när alls smink börjat försvinna och sedan uteritt med mamma dagen efter
 
Lite mobil-bilder ifrån helgen, hoppas ni alla följde mig på snapchat! Ska redigera halloween vlog ikväll, är så taggad!! Tror jag har massor med roligt material att jobba med. På tal om jobb så bloggar jag detta från jobbet i skrivande stund, bytte ju bort min onsdag mot idag eftersom att vi flyr landet i sex dagar då. Är knappt ens jobbigt med måndag minus att jag inte fick sova inatt då det regnade och jag hade en väldigt rädd hund i mitt rum som kände för att klättra all over min dator. Red ut med mamma igår också som sagt, ska skriva en ordentlig Amigo uppdatering idag så det kommer. Hur som så gick det bättre än förväntat men jag konstaterade också att jag inte kommer kunna rida ut själv på honom. Jag bli alldeles för stressad bara nu så kommer inte vara till någon hjälp nu när han är som en tickande bomb. Hade varit så mycket lättare om vi haft en helt otrafikerad grusväg att rida på hemmåt men är antingen en lerig skog full av rötter och sten eller en väg med mycket bilar och traktorer - svårt att slappna av för att man vet att drar han iväg nu så snubblar vi antingen omkull eller blir påkörda. Men mer om det sen, har en del att berätta och fråga er om.

Kommentarer
Postat av: linah

snygga bilder:D!!

Svar: tack :D
Josäfin

2015-11-02 @ 14:53:13
URL: http://nouw.com/linaheve
Postat av: Nathalie Andersson

Såg ut som en rolig helg!

2015-11-02 @ 21:12:54
URL: http://nnathalieanderssons.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0