#tbt hösten 2011

Det året Idol blev X-Factor och vi erbjöd Elin och Michelle 1000:- per BH de slängde upp på scenen när One Direction spelade?? Fattar ni, typ en hel arbetsdag värt av pengar och ingen nappade?? För hur episkt skulle det inte vara att kunna säga att man kände personerna som slängde upp BH:n på scenen?? Eller ännu bättre, att man betalade för den!! Vi tyckte vi var jätteroligt, Michelle mamma stöttade oss. "Men Michelle du skulle ha gjort det!!" "Men mamma jag hade ju en genomskinlig blus på mig!!" "Ja men du har väl inga häng-bröst!"
 
När vi skapade en spök- och skräckhelg i stallet som gav oss men för livet. Jag var trött på att inte få skrämma barnen ordentligt så vi hade nu planer för en spök-kväll på torsdagen och skräcknatten på lördagen samt en tävling vi skulle vara funktionärer på under fredagen medan vi i USS skulle bo i gästis under tiden. Lättare sagt än gjort så blev vi alla galna, händelsen är känd som "året 90% av Sävas Ungdomssektions Styrelse gick in i väggen och inte åt pizza på ett halvår". Spökkvällen gick som smort, men såklart stannade vi uppe hela natten. Nästa dag var det tävling och vi stod alla ute i regn, 5 grader och ingen som kom ihåg att byta av oss så vi kunde äta lunch. Vi frös och var helt slut och nästa dag kom massor av barn som vi skulle skrämma! Kan säga att de ville att vi skulle berätta spökhistorier efter klockan tolv och vi i USS ville gråta! Vi hade blivit ett dårhus som låg i en hög i dubbelsängen och skrattade åt ingenting och dagen efter bråkade folk om vem som skulle damsuga. Vi hade också ätit pizza till frukost, lunch och middag under fyra dagar vilket resulterade i att vi inte åt pizza på resten av året. 
 
Den gången Fredrik la sig ned mitt i gatan för att stoppa bussen. För vi gick hem från skolan, vi ser bussen komma åkandes och vi har en bit kvar till busshållsplatsen. Systrarna Thorin ropar "Spring!!" och börjar springa medan jag ropar "Men jag kan ju inte springa!" (oklart om jag hade ramlat av amigo och skadat mig eller pga fejk-astma) varpå Fredrik ropar "Det är lugnt! jag stannar bussen!". Vänder mig sedan om och ser honom lägga sig mitt i vägen för att få bussen att stanna. Nobelpriset i gentlemanahet tror vi utdelades. Sjuka jävel. Bildbevis: 
 

Kommentarer
Postat av: my

Hahahah orkar inte XD

2015-11-23 @ 19:10:29
URL: http://monkiapa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0