shameless season 6 first promo

 
Denna goding kom ut i veckan, måndags tror jag för att vara exakt. Vill inte vara taggad för I was not happy med säsong 5 men räknar ju typ denna som en av mina favoritserier fortfarande. Roligt för så fort jag säger att "JA DETTA ÄR MIN NYA FAVORIT-SERIE, DEN ÄR BÄST AV ALLA" så tappar den. Sa det om Teen Wolf efter säsong 2 och genom säsing 3 och sen ba jaha. Sen efter säsong 4 av shameless tog den första platsen. Sen ba jaha. Aja, är ändå taggad på januari! Hoppas att de räddar upp serien bc I fkn love it. Har ni inte sett den så gör det!! Så rolig, bra, unik och sååå fin. Ibland. Typ avsnitt 8 i säsong 4. Då kanske man grinade lite utan anledning egentligen haha. Hur som se den, vet att typ alla ni kollar på teen wolf pga mig så ni vet att jag har ett bra serie-omdömme!!

Kommentarer
Postat av: MADDISENJ.SE

härligt!

2015-10-02 @ 13:57:16
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Saga

GAH jag har velat titta på Shameless ett bra tag nu, men samtidigt har så jävla mycket spoilats på tumblr och jag bara nä, pallar inte med en ny sorglig serie som tycks förstöra karaktärerna - DET RÄCKER MED SUPERNATURAL. Typ. Fast samtidigt verkar Shameless så jävla simpel att den blir bra... Livet som kräsen serienörd, haha!

Svar: Älskar serien, så äkta sjuk och rolig! Det är egentligen bara sista säsongen jag inte gillat så du har fyra säsonger som är så värda att följa! Ge den en chans!! (och so true med supernatural hahahahah)
Josäfin

2015-10-02 @ 19:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0