fång-hage bygge

 
Igår byggde vi hagen som Amigo ska gå i nu under rehabiliteringen. Från och med nu får han ju gå ute några timmar om dagen och sen ska vi öka det successivt. Efter onsdag så ska vi också börja med promenaderna ordenltigt, just nu har vi gått lite på banan med honom eftersom att den är det mjukaste vi kan gå på. Men nu så får han börja leva lite vanligt hästliv igen! Så vi har rivit upp marken för att få bort eventuellt gräs (är lite döda tuvor kvar men det får vara) och hämtat stolpar ifrån sommarhagen (hunden nelly var såklart den som hjälpte till mest haha) och sen började vi bygga. Sen så tre trådar så att vår lilla terrorist till häst inte ska rymma såklart. Bara elen som fattas, så innan det är fixat så får han bara gå ute medan vi är uppe. Vi byggde även en egen hage i vinterhagen till honom som han ska gå i vinter, då Alyssa behöver massor av hö och Amigo bara äter det med dåligt protein. Så såhär blir det ett tag framöver, sen får vi lägga upp en ordentlig planering efter onsdagens EMS utredning. Sålänge, här är lite bilder på hagbygget och vill ni veta något med är det bara att skriva en fråga! 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - en alternativ hästblogg

Asså oj shit.. Har varit helt efter på allt det här som har hänt: Fyfan vad sugigt.. Kramar!

Svar: ja verkligen :( får se idag hur den slutgiltiga diagnosen blir sen!
Josäfin

2015-09-28 @ 14:09:40
URL: http://neapocalypse.se
Postat av: Emma

Har börjat läsa din blogg igen efter ett litet uppehåll men vad har jag missat? Har Amigo skadat sig? :/ Dessutom verkar det som om jag har missat att du bor på hästgård också hahaha! Hoppas det går bra med Amigo :)

Svar: Han fick fång för någon vecka sedan, så är därför han går i sjukhage! Och det är min kompis gård vi står på med Amigo så det är lugnt, du har inte missat så mycket :D
Josäfin

2015-09-30 @ 08:57:48
URL: http://mollyfisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0