and we'll go spinning around the room and dance with our hearts on fire cause every song is ours tonight

 

 

1. Hur länge har du bloggat? Jag började blogga på den här bloggen under våren 2010!

 

2. Varför började du blogga? Jag ville ha ett nytt ställe att lägga upp mina bilder på. Plus att jag är en liten attention whore sååå haha det gick ju hand i hand.

 

3. Vem/vilka är dina favorit bloggare? Kolla in min länklista!! Massor av guldkorn där alltså

 

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? Jag är svag för udda bloggar, bra åsiktsinlägg / rageinlägg och snygga och väl redigerade bilder såklart! Roliga bloggar och sköna bloggare är typ ett måste också. 

 

5. Vad tycker du är roligast att skriva om? Inlägg där jag blir arg och bara får spy ut massa skit på vidriga personer / åsikter. Nejdå, skämt åsido men jag gillar att skriva åsiktsinlägg! Sedan älskar jag att göra krog-inlägg?? Hur udda, är alltid fula bilder jag redigerar sönder för att få roligare och sen bara skriva massa skit haha. 

 

6. Vem/vilka får du inspiration av? Mycket tumlr, annars vette fan vart den kommer ifrån. Mig själv antar jag haha.

 

7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Det beror på. Svinkul att sitta i photoshop och gå loss men blir jag väl nöjd så vill jag nästan inte byta. Och blir jag inte nöjd kommer jag byta hundra gånger tills jag är nöjd.

 

8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Ett bra tag till! Min blogg är ju som en öppen dagbok så det är lätt att gå tillbaka i arkivet och hitta precis allt vi gjorde förra sommaren eller hur vi hade det på någon resa eller minnen med Amigo!

 

9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? Min kära Canon EOS 600D samt min mindre kära men ack så kamera-bra Samsung galaxy S6 edge.

 

10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? Krogen. Hahhaha skämt åsido, men har nog inget favoritställe.

 

11. Hur kom du på ditt bloggnamn? Jag har kombinerat mitt och min hästs namn. Så jäkla påhittigt liksom haha.

 

12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? Ingen tror jag, skulle väl vara Ida men vi fotar väldigt olika (aka hennes kvalité dödar min hehe) så skulle nog störa mig på att inläggen inte ser likadana ut eller nått. Är så töntigt med sådant, måste typ slänga in ett "hej här är lite mobilbilder" eller "serie-tips" inlägg mellan alla fotobilder för att det ska bli jämt fördelat. Bloggskada??

 

13. Hur många bilder tar du per dag? Blir väl alltid någon! Men det beror helt på, vissa dagar slutar siffran runt 500 och andra blir det tre sparade snaps på mobilen.

 

14. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? Musik eller ett tv-serie avsnitt funkar kanon!

 

15. Vem/vilka taggar du till att göra den här tagen? Alla som läst den, may the odds be ever in your favour.

 


Kommentarer
Postat av: Cassandra

Intressant att läsa :)

2015-09-26 @ 11:10:59
URL: http://sensor.blogg.se
Postat av: Tuva Björnwall

Kul att läsa :)

2015-09-26 @ 18:49:10
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0