but that girl had so much love, she'd wanna kiss you all the time

Lägger upp mitt tv-serie schema just nu, mestadels för att själv kunna kolla in i tv-serie arkivet för att dubbelkolla så jag inte missat något haha. De som är kursiva är de jag ser när jag hinner. Samtidigt småkollar jag på Agent Carter men mestadels just nu Hit The Floor. Kan vi bara prata om hur bra the 100 och how to get away with murder är just nu?? Shiiiit alltså. Eller ah, htgawm är lite småkaos men så otroligt spännande. Annars är onsdag just nu favorit-dagen. Så mycket mysigt att se. Är ju just nu helt hooked på shadowhunters sådär som jag blir med det mesta sååå tja. Can't wait until new episodes. Mostly bc Lightwood siblings. Ni då?? Hur ser erat schema ut och vilka serier tycker ni är absolut bäst just nu??
  • Måndag: Shameless, 
  • Tisdag: The Fosters, 
  • Onsdag: Teen Wolf, Shadowhunters, Shannara Chronicles, Pretty Little Liars, New Girl, Brooklyn 99
  • Torsdag: iZombie, Modern Family
  • Fredag: The 100, How To Get Away With Murder, Big Bang Theory
  • Lördag: Grimm
  • Söndag: 

Kommentarer
Postat av: Clara

Har du testat trakt.tv? Jag testade (via tips från en annan serietittare) och tycker den är praktisk. Jag använder den bara för att ha tv-kalendern; en söker på tv-serier, trycker på "add to watchlist" och så finns serien inlagd i ens kalender. Tack vare det så behöver en inte längre hålla reda på vilka dagar serierna kommer ut (och om de har uppehåll). Superpraktiskt. Bara ett tips.

Be awesome.

Svar: åh jag har tänkt skaffa et!! någon gång ska det bli iallafall haha
Josäfin

2016-02-29 @ 14:05:41
Postat av: Josefine Pehrson

Torsdagar - Modern Family, Fredagar - THE 100(!!!!) och Grey's Anatomy. Alla andra dagar - THE 100!!!!!! kan se om och om igen haha. Utan tvekan bäst nu <333333

2016-02-29 @ 15:03:51
URL: http://fantasias.blogg.se/
Postat av: Alice

För mig är det just nu:
Onsdag: Shadowhunters, Teen Wolf, The Shannara Chronicles och New Girl
Fredag: The 100, How to get away with murder och The Vampire Diaries

Shadowhunters är ju det jag hypar mest då jag sett fram emot det så långt innan serien kom ut, så den tillsammans med How to get away with murder och The 100 är mina favoriter at the moment.

Men alltså How to get away with murder!! Alltså det är så mycket som hänt och jag fattar inte hur de ska kunna ta sig ur allt!!

2016-03-01 @ 21:17:38
URL: http://nouw.com/alicetjarnen

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0