if you're a lover, you should know; the lonely moments just get lonelier the longer you're in love

 

1. Bästa resan? Upplevelse-vis så måste jag ju säga vår kryssning i caribien för x antal år sedan. Vet inte om jag skulle våga åka nu, är ju så galet rädd för att åka båt haha! Under den resan blev det bland annat bad stingrockor och hajar, vi åkte gummiring i en fors på Jamaica och vi besökte så många fina platser!

 

2. Sämsta resan? Har ju ingen direkt dålig resa och vill ju inte säga New York bc. hallå NEW YORK?!?! även om jag blev matförgiftad och var dålig 90% av resan. Har faktiskt ingen aning, säger pass. 

 

3. Dyraste resan? – Dom dyraste resorna tror jag att jag fått från mina föräldrar så vet inte! Är bara en hejare på att hitta billiga resor haha. 

 

4. Billigaste resan? – Kan vi alla minnas när jag, Ronja & Loviisa bokade sista minuten London en weekend för 1500:- styck för både flyg & hotell?? 

 

5. Roligaste resan? – Åh har så himla svårt att välja! Tror jag måste säga antingen London 2013 med mina tjejer där vi hyrde två lägenheter som vi bodde i en vecka eller Spanien med "klassen" våren 2014. Första var ju riktiga kompisresan och fan vad kul vi hade med massor av god mat, shopping och äventyr. Spanien med "orginal-gänget" var bara så chill, lättsamt och himla bra resa allmänt! 

 

6. Mest spontana resa? Resan till London jag pratade om ovan, bokade tre veckor innan vi skulle åka haha! 

 

7. Den resan där jag shoppade mest? Alltså någon av London turerna måste det ju ha varit. Kan faktiskt inte ens säga vilken för har shoppat galet varje gång

 

8. Första resan som du kommer ihåg. Vi har alltid varit ute och rest massor så har ingen aning om vad som kommer rätt i ordningen! Spontant säger jag Egypten när morfar fyllde år och vi hade överraskningsmiddag på stranden men är säker på att det var massor innnan jag inte tänker på.

 

 
 

9. Senaste resan? Spanien i slutet av november med mamma & pappa, mormor och morfar!

 

10. Drömresemål? – Någon paradisö någonstans, är inte så petig haha.

 

11. Plats du kan tänka dig att åka tillbaka till? De flesta ställen vill jag tillbaka till. Spontant så NEW YORK?? Utan matförgiftningen då tack. Sedan ska vi tillbaka till Amsterdam såklart och London kommer man ju aldrig tröttna på. Vill även tillbaka till Grekland och Spanien är det ju en självklarhet att jag ska tillbaka till haha!

 

12. Bästa hotellet du har bott på? Amsterdams Wolkshotel?! Alla rum är arkitekt-ritade och hur fräna som helst!! Vi borde i ett rum med loftsäng och ett kedjedraperi som dörr in till duschen. Privat och bra haha!

 

13. Sämsta hotellet? Vår spontana London resa var super på alla sätt med tanke på pris och plats på hotellet. Det bra var ju att det var billigt och hade gångavstånd till oxford street. Det dåliga var väl resten haha. Nejdå det var inte så illa, har nog inte haft ett hemskt hotell? Värsta nu var väl att det var trångt och att knappt några lampor funkade men det är ingen man inte kan leva med!

 

14. Det första du packar när du ska resa? (förutom passet) – Är sämst på att packa och slänger alltid ner allt i sista sekunden, men kameran är alltid på plats först!

 

15. Har du någon gång glömt passet? Nej men har glömt kameran två gånger och i mina ögon är det mycket värre!!

 

16. Min första sponsrade resa  Ingen än (om inte mamma och pappa räknas haha) så känner nån att de vill sponsra mig min första resa så är ni välkomna med öppna armar!! Hehe lovar att att ni inte kommer bli besvikna.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0