olika sorters hästmänniskor part 2

 
"Pengar-Ätaren"
Personen som känner att den behöver köpa allt. Du samlar på fina sadlar, träns, täcken och andra dyra saker som personen egentligen skulle behövt för att betala el-räkningen. Ofta har denne också två eller flera hästar fastän en häst vore mycket bättre för enkonomin. Hästen är antingen en superfin och dyr hästen personen la alla sina besparingar på eller ett varmblod den hittade för ett kanon-pris och ska skola om till ridhäst. Den sistnämnda är också den som är mest trolig att samla på sig fler hästar. 
 
"Bubbel-plastaren"
Personen vars häst är gjord utav finaste porslin. Den kan absolut inte gå i hagen med andra hästar, är det ett moln på himlen kommer den frysa utan täcke och du kan inte svara på om hästen har några strumpor eller inte eftersom att benen alltid är täckta av bandage, lindor eller benskydd i förebyggande syfte. Personen rider alla pass inom fyra ridhusväggar eftersom att den annars kan riskera att bli rädd för något. Utomhus motion får den endast i skrittmaskinen. Det galnaste personen gjort var att rida på ridbanan en dag när det blåste så mycket att två löv ramlade ner från ett träd. 
 
"Fröken Fråga"
Personen som får en att undra om hästen följde med i flingpaketet. Denne har frågor om precis allt. Vilken storlek på bett hästen ser ut att ha, vilken sadel denne borde köpa eller vilken storlek på täcket hästen ser ut att kunna ha. Hänger gärna på hästforum för att ställa sina frågor och förlitar sig mer på dessa människor än sin veterinär. Kan bland annat vara en av dessa personer som lägger upp en bild på hästens sår på facebook och frågar om denne borde ringa en veterinär. Normala människor på hästforum undrar om personen inte har stallkompisar eller om denne har hästen ensam ute i skogen. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine Pehrson

Hahahahahahhaha bubbel-plastaren!!

2016-02-09 @ 18:45:42
URL: http://fantasias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0