fun facts

 
• Mina stackars stallägare har sett mig i stallet iklädd alla möjliga konstiga outfits. Allt från one-piece en kall höstdag, shorts och linne en varm sommardag, klänning för fotografering, helt rosa, alla världens färger i en outfit och tja klädd som Tobbe Larsson med blond peruk. Lite sådär spänning i vardagen, kommer Josäfin komma upp i strumpbyxor och oversize tröja eller komme hon komma med ridbyxor och omatchande strumpor? Ingen vet.
 
Amigo älskar att tävla! Eller nej, rättelse; Amigo älskar att visa upp sig. Att jag döpt filmerna om honom till attention horse är inte en slump. Älskar att få uppmärksamhet och applåder och bjuder alltid upp till show. Alltså att slänga av mig eller bocka och hoppa som en galning! Gärna mitt i hoppbanan också, en kort linje är ju bästa stället för en rodeo-show tycker Amigo.
 
Amigo älskar choklad?! När vi var jätte-små så hade en gammal ridlärare till oss med en stor chokladkorg till fredags-lektionen som vi fick ta ifrån. Jag plockade en twix som jag öppnade på vägen hem till stallet och tog en tugga. Mer än så han jag inte innan Amigo svept in och dragit i sig så gott som resten! Helt sjukt, han ba kastade sig över den. Twix och KitKat älskade han och fick ibland vid speciella tillfällen tills jag fick reda på att choklad var dåligt för hästar haha! 
 
• Förut red jag alla pass barbacka. Långtur med mina kompisar? Barbacka. Hopp-pass på banan? Barbacka. Massor av race med kompisar på ängen? Barbacka. Ibland hade jag sadel vid fotograferingar för att få en komplett outfit - men då hörde det också till att jag frågade fotografen om sadeln låg rätt haha! Saknar det ändå, har blivit alldeles för feg nu. Dock har ju Amigo blivit ett monster att rida ut på men även på banan. Vågar inte gå all in som förut och det är så himla synd! Fast kanske lika bra, har ju blivit gammal nu. Kanske bryter lårbenshalsen eller nått.

Kommentarer
Postat av: Molly Bergh

Amigo verkar ju vara sååå charmig! :'D

Svar: Haha ibland så haha :D ;)
Josäfin

2016-01-12 @ 20:29:33
URL: http://www.mollybergh.se
Postat av: N

Fina bilder!

Svar: TACK :D
Josäfin

2016-01-12 @ 22:03:39
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Postat av: Anonym

Lårbenshalsen. Bästa ever! 😂👌🏼

Svar: Tack haha!
Josäfin

2016-01-13 @ 00:07:43
Postat av: Michelle Petersson

Haha, va kul att Amigo gillar choklad. Har faktiskt aldrig hört om någon häst som gör det 😉

Svar: Hahah han älskar det, så sjuk
Josäfin

2016-01-13 @ 14:38:01
URL: http://michellepetersson.se
Postat av: Helene

Så härliga bilder :3

Svar: TACK!
Josäfin

2016-01-13 @ 17:38:12
URL: http://allroundhast.blo.gg
Postat av: Johanna

Fina bilder!

Svar: Tack :D
Josäfin

2016-01-13 @ 17:45:45
URL: http://jthedeen.se
Postat av: Malin Bengtsson

hahah! den sista var ju klockren ^.^ men jag känner samma! (kanske för att jag är lika gammal o gråhårig som du) men förr kunde jag hoppa höga hinder med min ponny men nu vågar jag knapp hoppa i närheten trotts att jag nu har sadel :/

Svar: Haha så sjukt ju, är ju inte "gammal" liksom?! saknar att vara ung och galen haha
Josäfin

2016-01-13 @ 17:48:03
URL: http://mauolin.blogg.se/
Postat av: Josefine Pehrson

HAHAHA lårbenshalsen, vet inte ens vart den sitter..... xD

Svar: HAHAHH JOSSAN <3<3
Josäfin

2016-01-13 @ 19:18:59
URL: http://fantasias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0