män pratar endast om våldtäkt när de gynnar deras agenda.

 
Män bryr sig bara om väldtäkt när de gynnar dom. Såklart inte alla, långt ifrån alla. Men de är tyvärr de som hört mest. Som synts mest. Som uppmärksammas mest. Gynnar inte konversationen en av dessa människor kommer denne vrida konversationen tills den gynnar dem. För att kvinnor blir trakasserade och våldtagna, de är ju inte så farligt. Det finns många män som också blir våldtagna, men det är värre!! De vågar ju faktiskt inte anmäla det. För kvinnor som blir våldtagna borde man inte ta på allvar direkt, det finns ju faktiskt sånna som ljuger om det ibland. För våldtäktsmän är ju äckliga och att säga att män våldtar är ju det värsta man kan göra, det vet ju alla. Men att använda "hoppas du bli våldtagen" eller liknande grövre språk mot kvinnor som inte delar ens åsikt, det är ju helt okej. För att kvinnor blir våldtagna är ju inte så hemskt, om inte förövaren är född utanför Sverige för då jävlar har han begått det vidrigaste av brott och ska ut ur vårt land! Som sagt. Män pratar endast om våldtäkt när de gynnar deras agenda.

Kommentarer
Postat av: Alma-Lena

Sorgligt sant. Det är liksom väldigt mycket Tyskland och USAs sydstater över dagens Sverige och Europa. Där kunde vita män bete sig värre än värst mot alla kvinnor men en jude eller svart som tittade på en vit kvinna blev genast lynchad av samma mobb som nyss våldtog vita flickor.

Jag förvånas så över att detta blivit så stort, har själv aldrig upplevt en enda liten konsert utan att ha blivit tafsad på av någon full man. Alla har dock varit etniskt korrekta så det har alltid negligerats och kommenterats som något man "får tåla" om man "har hål och andas". Exakt så uttrycker sig folk.

Svar: Ja alltså det är ju vidrigt! Har också haft mycket mer "vita svenska män" som behandlat mig dåligt än utländska. Kan såklart vara för att jag träffar mer "svenska" män men påpekar man det är en ju en jävla feminatzi för "INTE ALLA MÄN!!!!" - så trött
Josäfin

2016-01-15 @ 19:49:29
URL: http://barockbloggen.blogspot.se
Postat av: Boel

Så jävla sant.
Blir så frustrerad!

2016-01-16 @ 11:10:41
URL: http://musicwithboelish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0