olika sorters hästmänniskor

 
"Pappa Betalar"
Har det finaste och framförallt dyraste av allt, en SM-ponny som den tävlar LB med i fler år. Eventuellt en rosettplockare som gör jobbet åt ryttaren utan att krångla fastän ryttaren inte riktigt vet vad denne gör. Ryttaren ser sig själv som litte finare och lite bättre och tror att man kan väga upp den utebliva kunskapen med dyrare saker. När hästen inte orkar göra allt jobb längre och börjar stanna kommer pappa att köpa en ny bättre häst. Den gamla SM ponnyn säljs nu även för dubbla priset av ingen särskild anledning. 
 
"NH-Nörden"
Slutade rida med träns för att de inte kunde få hästen att gå fint i dressyr. Eventuellt slutade dem med sadel och träns för att de var för lata för att lägga på utrustningen. Hatar bett och tävlingar och tycker att alla hästar förtjänar att bara skritta runt i skogen utan sadel eller träns. Starka och högljudda åsikter om precis allt. Skor, stall, hagar, bett och hur alla andra rider. Hästen ska gärna vara en grövre häst som är lika nöjd med att slippa arbeta som ägaren. 
 
"Virrpannan"
Den i stallet som är mest trolig till att glömma att den har insläpp eller fodring av hästarna samt aldrig har koll på någonting. Har ni en planerad uteritt eller ett stallmöte kommer personen med största sannorlikhet glömma bort det, eventuellt komma in väldigt sent. Ber ofta andra ta hand om ens häst för att denne lyckats dubbelboka saker och har oftast massor av onödiga saker som hästen MÅSTE HA men som egentligen bara är något ägaren fått för sig just denna vecka. Känns alltid stressad och om man inte märker det så vill alltid personen berätta hur stressad denne är. 
 
"Fröken Ursäkt"
Personen som alltid har en ursäkt för att inte rida eller göra en specifik sak med sin häst. Den kanske eventuellt såg lite hängig ut när det stor och åt hö i hagen, hade lämnat två pelletskorn i krubban eller har fått ett bitmärke på halsen från en hagkompis och därför borde hon absolut inte rida idag. Det är antingen för varm eller för kalt, för hårt eller för mjukt eller så har hästen stått för många dagar nu så den kommer vara helt crazy om den skulle ridas idag! Personen som alltid är i stallet men aldrig uppe på hästen alltså. 

Kommentarer
Postat av: Boel

Kul att läsa :D

2016-01-24 @ 10:58:20
URL: http://musicwithboelish.blogg.se
Postat av: Alva

Hahahah! Jag är antagligen en blandning mellan alla dessa hahah, sjukt kul skrivet! :D

Svar: haha tack!!
Josäfin

2016-01-24 @ 11:21:05
URL: http://alvapalvaz.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha så roligt inlägg!
Detta stämde in på mig så bra i alla fall gällande sadeln, haha, orkar aldrig sadla ;)
"Eventuellt slutade dem med sadel och träns för att de var för lata för att lägga på utrustningen."

Svar: HAHHA jag med! Hade en kompis som sa det när jag bara tog med ett grimskaft och en borsta till sommarhagen, "du rider bara utan träns för att du är för lat att släpa på alla grejerna eller ta ner hästen till stallet!!" hahahha!
Josäfin

2016-01-24 @ 11:44:57
URL: http://tildaomalin.blogg.se
Postat av: Evelina Blomqvist

Hahaahaha så jävla sant!

Svar: Hahahahha tack!! :D
Josäfin

2016-01-24 @ 16:57:15
URL: http://epicevelina.blogg.se/
Postat av: Alma-Lena

Haha=)

2016-01-24 @ 22:49:34
URL: http://barockbloggen.blogspot.se
Postat av: Annie

Haha, rolig läsninG :)

Svar: TACK :D
Josäfin

2016-01-25 @ 12:43:28
URL: http://anniehorselife.blogg.se
Postat av: Hannah Rylander

Haha klockrent inlägg :)

Svar: Haha tack! :D
Josäfin

2016-01-26 @ 19:41:44
URL: http://hannahrylander.spotlife.se
Postat av: gabby och sharon

båda vi två är virrpannor i stallet hehe, bc av oss har alla bestämda dagars att ha intag på och inte olika och sen påminner alla oss att öra saker i stallet hehehehe

2016-01-27 @ 21:45:12
URL: http://leggohouse.blogg.se
Postat av: gabby och sharon

båda vi två är virrpannor i stallet hehe, bc av oss har alla bestämda dagars att ha intag på och inte olika och sen påminner alla oss att öra saker i stallet hehehehe

2016-01-27 @ 21:45:13
URL: http://leggohouse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0