Vad har ridsporten och Jimmy Åkesson gemensamt?

 
Kan vi bara prata om det roligaste som hänt i hästvärlden på länge? Nämligen förbudet mot avramlingstårtor? Det är alltså förbjudet att bjuda på fika om man ramlat av. "Det är förudmjukande för den som ramlat av". Så kul. Har för det första inte vetat att man var tvunget att bjuda på tårta som ett straff. Sen måste väl ändå att äta tårta vara bästa straffet någonsin? Har mest tyckt att det varit mysigt; man ramlar av, skrattar åt det och sen fikar man! Well no more of this then haha. Tur, hade ju massor av tårtor i skuld. Men också inte så nice, nu gör man ju sig bara illa om man ramlar av och får inte dämpa smärtan med tårta. Looks like Jimmy Åkesson is not the only one who has cake-issues. Hahaha priset för konstigaste regler går ju helt oundvikligt till ridsporten. 

Kommentarer
Postat av: Sanna

haha jag håller helt klart med dig!
När jag red på ridskola som liten så tyckte jag det var super kul att få bjuda på tårta eller bli bjuden om någon hade ramlat av. Det kändes inte som ett straff, man blev ju inte direkt avstängd om man inte hade med sig fika haha..

Svar: MEN ELLER HUR?! haha!
Josäfin

2016-01-19 @ 18:59:24
URL: http://nouw.com/sannapetersson
Postat av: Tuva Björnwall

Din Jimmie Åkesson video är bland dom roligaste jag sett, haha :')

Svar: Hhaha åh tack!! :D
Josäfin

2016-01-20 @ 07:20:33
URL: http://nouw.com/fattagaloppen
Postat av: Matilda

Förstår inte heller den där regeln? Aldrig direkt hört att något klagat på att köpa tårta eller någon som klagat på att någon inte köpt tårta.
Snacka om att göra något litet såå mycket mer komplicerat än vad det egentligen behöver vara, haha..

Svar: Nej jättekonstigt haha!
Josäfin

2016-01-20 @ 21:39:11
URL: http://skogsrusset.se
Postat av: isasriddagbok.blogg.se

Haha, men det är ju inget förbud inom ridsporten! det gäller ju bara den som om går ridsportgymnasium, under skoltid, under 3 år :) resten av de elevernas liv är det bara att baka avramlingstårtor så grädde flyger! ;) Så folks ilska över det tycker jag är väldigt överdriven.

Svar: Ilska tycker jag är ett väldigt överdrivet ord, tycker bra hela grejen är extremt rolig ;) Hur kan du inte tycka att det är kul att de använder ordet "förbjudet" i sammanhang med tårtor på en skola??? Hahah
Josäfin

2016-01-24 @ 12:03:26
URL: http://isasriddagbok.blogg.se/
Postat av: Isa

Om man läser reaktionerna på ridsports hemsida så skulle jag kalla det ilska, men vi kan använda andra förklarande ord oxå med ungefär samma innebörd, i'm fine with that :)
Jag antar att dom måste använda ordet "förbud" för att förklara vad de menar. att man inte får ha avramlingstårtor på skolorna. Antagligen så ser dom att det är ett problem med tårtorna, var det inte det så skulle dom ju inte förbjudit dom. Dom går ju inte omkring och förbjuder saker för att det ä kul :)Så himla kul tycker jag inte att det är, men så rör det ju inte mig det minsta heller,länge sen jag gick gymnasiet och gick inte ens hästlinje (precis som majoriteten av de som blivit sura över förbjudet).

2016-01-27 @ 22:03:54
URL: http://isasriddagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0