did u guys know...

... att jag älskar ananaser? Egentligen inte att äta, även fast det också såklart är gott, men mer estetiskt sett?? Älskar allt med ananas mönster och den bästa födelsedags presenten var att Poyo hittat den guldiga ananasen från H&M HOME som jag trodde gått ut ur sortimentet?? Den är så sjukt fin!! Är nästan sugen på att tatuera in en ananas någonstans som en akvarell? Vet bara inte var haha. Har så många tatueringar jag vill göra, måste sätta igång. 
 
... att jag dricker 2 liter vatten i snitt varje dag? Beroende på dag pendlar det väl mellan 1-3. Ett tag lovar jag att jag snittade på typ 4 liter om dagen, var helt besatt då och klunkade en liters flaska varje morgon och ett till två stora glas innan varje måltid. Saknar det lite faktiskt, synd att jag tappade där någongång. Tror dock jag behövde det mer då som en clense, nu behöver jag gå på toa 24/7 och det behövde jag aldrig innan! Uttorkad någon???
 
... att alla alltid tror att Amigo är ett sto?? Nu kan man ju tro att det är för att allt han äger är rosa men det har alltid varit så, även när vi fick honom och allt han ägde var brunt! Vet ni hur ofta folk kommenterar att "hon är så söt" eller från bekanta som undrar "hur det är med henne" osv. Tror det kan vara att han har feminina ögon (har hört det haha) men annars vet jag faktiskt inte?? Vad tycker ni läsare om detta, ser han ut som ett sto haha?? 

Kommentarer
Postat av: Divorce your horse

Trevligt inlägg, kul att läsa :)

Svar: Tack :D
Josäfin

2016-03-19 @ 12:23:37
URL: http://divorceyourhorse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0