she said she won the world at a carnival

 
 Amigo står just nu hos min gamla klass-kompis Fanny och innan vi beslöt oss för att flytta hit så stod vi här på sommarbete en sommar? Vi bestämde oss för att flytta av tre anledningar: sällskapet i stallet, ridbana och alla sjukt mysiga ridvägar! Kunde rida runt i timmar i skogen barbacka med repgrimma och trava runt i blåbärsriset sådär på sommarkvällarna! Synd att det känns som helt omöjligt just nu... Miss those times.
 
• Amigo är sjukt smart, men inte för sitt eget bästa alla gånger haha. I förra stallet vi stod hos så hade de en hage formad som en hästsko och under vintern lades det ut hö i hönät i båda ändarna på hästskor för att hästarna skulle söka efter mer mat när den tog slut. Den hösten blev Amigo bara tjockare och tjockare utan att vi visste varför. Han fick knappt någon mat inne och vi fick rida massor men inget hjälpte! Slutade med att vi kom på honom med att lämna flocken på förmiddagen och gå själv genom skogen till andra delen av hagen för att käka mat för fem hästar... 
 
• Amigo har alltid varit rädd för får. Sedan vi fick honom som fyra åring och inte ens blinkade när stora lastbilar eller traktorer åkte förbi har han alltid bara varit riktigt rädd för en sak - får. Antal gånger vi hamnat i skogen / diket för att ett får rymt och dykt upp eller den gången han fick syn på dem och tvärnitade från full galopp. Jag menar kom igen, vi har mött älgar och fått mindre reaktioner?? Haha så sjuk. Av allt man kan vara rädd för liksom. Nu är ju däremot ca allt super mega läskigt, vadå de blir lugnare med åldern haha??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0