några saker som gör mig lite extra glad

  • Fika. Bästa som finns måste ju vara att hänga med några människor man tycker om på något mysigt café och äta något gott. Älskar att fika men gör det fan alldeles för ofta. Sås jukt synd egentligen, men sjukt bra för plånboken för fan det är inte nådigt vad dyrt det är med en bulle och kaffe nu för tiden haha. Är ni i Uppsala rekomenderar jag Café Å-rummet. Sjukt goda cheesecakes och man får alltid massor med frukt till!
  • Festivaler. Alltid så härlig stämning på såväl camping-festival eller house-festival. Det bästa ska väl vara om festivalen kommer med ett bra väder, Summerburst förra året var ju magiskt! Kommer alltid komma ihåg det som att Axwell och Ingrosso spelade sista låten och solen gick ner, fast i själva verket så regnade det men det märkte typ ingen haha. Bråvalla är ju bland det härligaste, träffar alltid så många sjuka människor på campingen och dansar när det regnar (för där regnar det jämt haha).
  • När man hittar en ny sjukt bra serie. Finns ingen bättre känsla att hitta en ny serie man kan investera alldeles för mycket av sitt liv i. Just nu är jag ju hooked på shadowhunters men innan det var det nog How To Get Away With Murder som fick mig fast fem minuter in i första avsnittet. Fattar ni, fem minuter in och jag ba YES DETTA KOMMER BLI SÅ JÄKLA BRA. 
  • Sena sommarkvällar. Älskar att hänga med vänner utomhus när solen börjar gå ner och veta att man kan fortsätta kvällen hur länge som helst. En extra tjocktröja och sen är det bara att fortsätta med festen, hänget vi vattnet eller ridturen klockan nio på kvällen. Sena sommarkvällar är fan aldrig dåligt. 
  • När man har ett sådant där riktigt jäkla bra pass med hästen. Finns inget som slår ett riktigt kanon-pass med Amigo. Spelar ingen roll om det betyder att vi galopperar i full fart ute på vägen utan träns och utan minsta rädsla eller om det betyder att vi hoppar en bana utan minsta tveksamhet - att känna sig ett med hästen är en känsla som är svår att slå.
  • Riktigt bra krog-kvällar. Att bara hänga med sina vänner och en drink eller två och samtidigt ha the time of your life är något jag uppskattar så sjukt mycket! Det enda man gör att att sitta på en bar och snackar skit över varsin öl, catchar upp med människor man inte sett på ett tag och avslutar kvällen med varsin cheeseburgare. Sådan livs-kvalité.
  • Hemmafester. Finns inget fel med hemmafester, tja, förutom att det oftast blir en massa skit att städa. Man får spela vilken musik man vill, det finns inget vakt som vägrar släppa in någon av dina vänner och om någon är dryg som fan kan man slänga ut dem själv haha. Att bara hänga med de som står en närmast eller en större fest med massor av nya personer spelar ingen roll, hemmafester är sällan dåliga. 
  • Att gå på Bio. Älskar att gå på bio. Kanske är det känslan av att man faktiskt lämnar huset för att göra något, kanske är det popcornen eller så kanske det helt enkelt bara grunnar sig i att vi har en tendens att prata sönder alla filmer vi ser; hur som helst så älskar jag att gå på bio! Perfekt vardags-aktivitet för att få något roligt gjort i veckorna för att blanda upp jobbandet och sovandet. 
  • Att vakna och känna sig taggad på livet. Antingen bara att vakna utvilad och känna att det kommer bli en bra dag eller så vaknar man glad för att man har något extra roligt planerat för dagen. Äkta livs-kvalité är att vakna och känna att man faktiskt vill lämna sängen och inte göra det bara för att man måste. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0