tre konstiga citat jag inte fattar

 
"Där satte vi NH-människorna på plats!" - Antagligen har denna nu hoppat en bana på 130 och haft bett med hästen. Alternativt ridit "OS" i dressyr med en lugn och avslappnad häst eller något. Tycker denna kommentar är så roligt, som att vi sagt att hästen omöjligt kan ridas eller prestera med ett bett i munnen. Så nja, det är ju inte så att ni enligt forskning hittat att bettet gynnar hästarna så lite till får ni allt försöka. 
 
"Våga äta kött!" - Ja alltså det är ju inte så att det är tabu att äta kött eller att folk skämms för att göra det. Sen så borde man väl både som djur och miljövän försöka få fler att äta mindre kött - inte mer? Ju fler som inte gör det, desto bättre - eller? Jahopp, det är väl samma personer som tycker att veganer är det hemskaste som hänt eftersom att om alla vore veganer så skulle massor av bondgårdar få stängas ner. Ursh veganer!! Tänk på alla bönder som inte längre kan mjölka och slakta kor!! 
 
"Efter förintelsen, sa vi inte aldrig igen?" - Vet ni hur många av dessa bilder jag sett på facebook med denna text som jämför IS med Nazister. Okej, ja jag förstår vad ni menar men jag vet också att 90% som delar denna bild också med största sannorlikhet delar avpixlat och "nu förbjuder dem pepparkaks"-bilder så blir jag irriterad ändå. Bra jobbat, ni jämför en terrorgrupp av människor som alla hatar med något som händer på grund av att folket valde in nazister till att styra landet. Alltså, det är skillnad på en folkvald regering som mördar tusentals medan alla ser på och en terrorgrupp alla försöker stoppa. Hoppas ni ser ironin med att dela bilden och rösta på SD.

Kommentarer
Postat av: Evelina Blomqvist

Oh my god, jag måste reposta den sista delen du skrev!

Svar: haha tack!!
Josäfin

2016-03-18 @ 08:51:21
URL: http://epicevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0