mina bästa höst-tips!

  • Känner du att du gärna blir seg på hösten och hellre ligger i soffan istället för att hitta på saker? Bjud över dina vänner och titta på film tillsammans! Finns det något mysigare än filmkväll med något gott snacks? Dessutom känns det bättre om man slösat bort tiden tillsammans. Dessutom är det lätt att göra detta till vardagslyx genom att träffas en vardag. Se ett nytt avsnitt av en serie ni alla följer och ät glass tillsammans?? 
  • Eller ännu bättre - gå på bio! Man umgås med vänner (ah om man inte gillar att gå själv då haha!), man får en anledning att äta popcorn, man kommer ut ur huset och man får se en ny film. Så är du en person som lätt mår dåligt över att inte gjort något under dagens - detta är ett sätt för dig att äta popcorn, se en film och känna sig lite produktiv. Jag älskar att gå på bio!! 
  • Dra ihop en fotografering med vänner eller hästar! Hösten är min absoluta favorit-tid till att fota egentligen. Sommarkvällar i all ära men inget gör sig bättre på bild än kvälls-sol på hösten. Dessutom är ju alla löv så himla fina och man kan mysa med strumpbyxor och härliga halsdukar. Och om löven inte är höstiga nog kan ni ju kolla in DENNA höstiga-coloring från mitt arkiv!
  • Gå och fika! Älskar att fika på sommaren (okej, jag älskar att fika jämt men..) men man kan dricka varmchoklad och alla uteserveringar är alltid upptagna haha. Älskar att träffa upp några vänner på något mysigt fik och äta något gott samtidigt som man snackar skit. Tips att göra någon kväll när man inte har något annat för sig eller en eftermiddag när man har vägarna förbi. Är ni i Uppsala ibland så tipsar jag om Café Årummet. Bästa fiket i uppsala!! 
  • Halloween!! Bästa med hösten ju?? Jag älskar halloween, jag älskar läskiga filmer, jag älskar att klä ut mig och jag älskar att gå på fest hehe. Har en halloween-fest inbokad och är så himla taggad! Ska köra på samma stuk som förra året och halloween-vloga. Har redan hittat på vad jag ska klä ut mig till och köpt den grejen jag behövde. Tänk vara något liknande förra året men var ute i för dålig tid haha. MEN NU JÄVLAR!! TAGGA!! 
  • Hösten är tiden man kan sitta hemma och se på serier en hel dag utan att få höra "men gå ut det är så fint väder". För på sommaren känns det ju som att hela dagens slösas bort om man sitter inne och kollar på serier när solen skiner. Nu kommer det regna hälften av dagarna och sen blir det mörkt klockan fem typ. Perfekt för serier med en kopp te och lite godis. Så behöver ni något nytt att se har jag massor av tips i DENNA kategori! 

Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vilken bra sminkning och shit vad läskigt! :)

2016-10-06 @ 09:32:53
URL: http://beattriicee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0