I always said when I'm gone, when I'm dead; don't lay me down with the dirt on my head

// bc stef is life. well the fosters is life. //
 

1. Vilken är din favoritvänskap från tv? ALLA i SENSE8 GÄNGET!! ÄLSKAR DE ALLA OCH DERAS VÄNSKAP!! Annars så Lydia & Stiles är ju lätt ett brotp och sen typ gängen i skam?? Speciellt tjejerna! 

 

2. Vilken serie från 90-talet är din favorit? BUFFY THE VAMPIRE SLAYER LÄTT!! Är ju ev min all favorit, så hehe. Vänner och Gilmore Girls är ju också damn bra.

 

3. Vilken tv-serie är den roligaste enligt dig? Alltså ser ju så många bra humorserier, men brooklyn 99 är nog en av de roligaste! Alltså den är så klockren. Dock så slår den dock inte Please Like Me och dess "mörka" (?) humor, den är inte lika uppenbar som i b99 men alltså den har fått mig att skratta sååå mycket. (rip trans-tuppen Adele, ni som vet ni vet) (hahahah). Älskar serier som är roliga men liksom inte ska vara roliga. 

 

4. Om du fick ändra något i en tv-serie, vad skulle då det vara? Oj, bra fråga?? Har massor av saker jag vill ändra haha, typ låta Teen Wolf fortsätta vara bra? Inte låta massor av personer dö (vill ej spoila haha).  

 

5. Vilket är det sämsta serieavslutet enligt dig? Åh jooo jag vet inte 10 THINGS I HATE ABOUT YOU KANSKE??? SOM DE FKN AVSLUTADE MED EN CLIFFHANGER OCH INTE GAV EN TILL SÄSONG!!!! SAMMA MED IN THE FLESH VAFAN !!! (fortfarande arg ja hahhah, 10 things I hate about you avslutades typ när jag gick i högstadiet) 

 

6. Om du bara fick se en enda tv-serie för resten av ditt liv, vilken skulle det då vara? Buffy är ju en klar favorit, Shameless är alltid underhållande eller kanske supernatural för att den har hundra säsonger man kan se haha.

 

7. Finns det någon tv-serie som du önskar att du aldrig hade sett? Finns nog ingen faktiskt? Brukar vara rätt bra på att välja serier men är väl de serier som jag droppat efter några säsonger, hatar att sluta se en serie utan avslut ju!! Men typ ? Ravenswood?? Ni vet den där PISS DÅLIGA spinn-offen som pretty little liars förskte med??

 

8. Vilken är den läskigaste tv-karaktären du stött på i en serie? Säkert någon från American Horror Story, men vet faktiskt inte vilken?? Mycket sånt i listan ser jag nu haha, sorry for that! Eller typ Sylar från Heroes kommer jag ihåg att jag tyckte vara fett creepy. Kilgrave från Jessica Jones är också en sjukt bra och creepy karaktär, så bra villain alltså!! 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Sån rolig lista och så kul att läsa!!<3

2017-08-24 @ 19:51:45
URL: http://mandasdiary.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0