årets serie-lista!

Halloj på er! Detta år har jag börjat se 23 nya serier, både nystartade och gamla.
Så nu bjuder på en års-lista eftersom att jag älskar serier mer än livet haha!
 
Årets beroende: Tja har väl varit insöad på både Gilmore Girls, Degrassi (plus Degrassi Next Class) och Parks and Recs då det varit mina "binge" serier som jag haft under året. Dvs serier som det redan finns massor av säsonger av så jag kollar på dem hela tiden när inga alla serier går. Så det blir ju lite att ett beroende, "wow vad spännande det blev vi ser ett avsnitt till"
 
Årets snyggaste man: Väljer Matthew Daddario igen då.
 
Årets vackraste kvinna: Holland Roden är ju det forever såååå, haha är så tråkig på dessa punkter.
 

Årets finaste kärlekspar: Alltså Magnus & Alec ifrån shadowhunters är ju bara för fina. Sen typ Mike & Eleven från Stranger Things, omg. Orimligt att de är typ 12 haha! Annars vill jag typ att Cheryl Blossom & Toni ska hooka up, vore en spännande vändning!! Sen Zoë & Rasha var ju tillsammans med Miles & Tristan det bästa med hela Class, sååå fina!! 

 

Årets mest spännande: Alltså Game of Thrones är ju alltid spännande, annars kanske How To Get Away With Murder. 

 

Årets bromance: Alltid Scott & Stiles haha

 

Årets womance: Alltså alla tjejerna från The Bold Type, äntligen en serie med tjejer som ba är bästa vänner och stöttar varandra!

 
 

Årets hejdå: Pretty Little Liars, Teen Wolf & Orphan Black har vi fått säga hejdå till! Tre riktiga favorit serier som fick sina slut. Dessutom köpte USA-helvete upp SKAM så den har vi väl fått säga hejdå till också då den blir rebootad i amerika istället. Lite sad tho men vi får väl se vad som händer nu. 

 

Årets borde-bli-nerlagd: Alltså vi sa ju som sagt både säga hejdå till PLL & Teen Wolf och var väl på tiden med båda om vi säger så haha!
 

Årets tv-comeback: SENSE8 är ju ca den bästa serien som skapats och Stranger Things var ju så efterlängtad när den kom tillbaka i höst. 

 

Årets WTF: Alltså riverdale just nu, snacka om att den kanske fick storhetsvansinne och spårade massor i säsong två. Still watching thoo.

 

Årets "jag bryr mig inte ett skit": Både Marvels Inhumans och Marvels Ironfist var väl något man bara såg för att vara med till Defenders eller för att inget annat gick och det fanns inget jag bingade för tillfället. Så de får dela platsen här iår.

 

Årets sämsta nedläggning: Alltså de har gjort så mycket dåliga val iår!!! Största förlusten var ju SWEET/VICIOUS!! Omg kommer sörja förevigt. Sen blev jag ledsen att de inte fortsatte med BBCs Class för den var så bra. Sen det värsta ändå var ju att de valde att lägga ner SENSE8. Hatade nästan netflix förevigt men sedan så ändrade de sig för att alla blev arga och nu kommer vi iallafall få en två timmars special-avslut så man får väl vara glad för det lilla. 

 

Årets käftsmäll: Som ovan ATT NETFLIX SA LOL NEJ VI LÄGGER NER SENSE8 DVS DEN BÄSTA FINASTE OCH HÄFTIGASTE SERIEN NÅGONSIN MEN SLÄNGER UT ANDRA SERIER HEJ VILT. Man ba "nej jag är inte bitter" haha.

 

Årets otippade kärlek: Attså var typ inte så taggad på The Giften ens men jävlar vad bra den serien är! Och hur spännande mid-season var det inte?? Gillar ni x-men eller serier med superkrafter osv så MÅSTE ni se denna, så jävla bra. 

 

 
Årets skratt: Tror faktiskt Brooklyn 99 får behålla den här platsen. Så rolig serie, klockrena skämt och sedan älskar jag all representation och mångfalden. Samt att de gång på gång driver med all sexism, rasism och homofobi i samhället, samt alla sjuka saker som händer i USA. Så bra serie helt enkelt!!! Skrattar varje gång. Sen har jag ju bingat Parks & Recs och damn alltså den är ju också jävligt rolig. 
 

Årets gråtatfest: Vet inte, ser ju typ inga sådanna serier. Kanske när en viss person (ska inte spoila) dog i Stranger Things, det var sad tho!! Eller sista avsnitten i Game of Thrones, ni vet vad jag menar. 

 

Årets viktigaste serie: Alltså Degrassi Next Class är så bra för att den tar upp så många viktiga ämnen (plus en non binary character!!) och sen är ju The Fosters kung på denna punkt. WOW vilken bra serie det är. Sen var ju 13 Reasons Why väldigt tänkvärd om än lite problematisk. 

 

Årets bästa preplik-person: Alla karaktärer i brooklyn 99, annars kanske Annalise från How To Get Away With Murder - that girl can deliver!! 

 

Årets breakup: Har faktiskt inte varit så investerad i något par som gjort slut iår. Tror faktiskt inget?? Visst att folk gjort slut osv men inget som gjort mig så ledsen. JO ATT IAN OCH MICKEY FRÅN SHAMELESS SAGT HEJDÅ FÖR ALLTID?? VISST VAR DET IÅR?? FÖR ISF ÄR DET FAN DEN VÄSTA SOM HÄNT även om jag gillar Aron osv men ändå. Kanske var i slutet på förra året men det gör fortfarande ont sååå.

 

Årets Besvikelse: Alltså tyvärr, American Horror Story. Alltså de senaste tre säsongerna så har jag taggat så hårt för AHS på hösten men har nog inte sett sista avsnittet på någon av den för att det liksom?? Dör? Man överhypar liksom? 

 

En serie du är taggad på nästa år: ALLTSÅ JESSICA JONES KOMMER TILLBAKA OCH SENSE8 TVÅ TIMMARS AVSLUTNINGEN KOMMER!!! 

 

 

Årets nykomling: X-Men The Giften, Marvels The Punisher, Big Little Lies & Riverdale har nog varit de bästa serierna som detta år bjudit på. Defenders & The Bold Type var också två serier 2017 bjudit på. WOW vilket bra serie-år ändå?? Sen har ju netflix också droppat Atypical, GIRLBOSS och 13 Reasons Why.

 

Årets "snälla gå och dö": Alla som var med i Iron Fist. Hahhaha okej nejdå men var faktiskt ingen i den serien som jag gillade. Alla var jobbiga eller helt ok, så tråkigt med tanke på att de andra marvel-serierna har såå många intressanta karaktärer! 

 

Årets bästa skådespelare: Alla kidsen i stranger things får denna plats.
 

Årets bästa skådespelerska: Viola Davis har varit så bra i How To Get Away With Murder, DAMN GIRL THIS QUEEN CAN ACT!

 

Årets webb-serie: Streeeeck vad menas ens med detta?

 

Årets svenska serie: Har ju bara sett sista säsongen av SKAM och den var väl bra så vi säger väl SKAM igen (okej inte svensk men norden så den får duga)

 

Årets Serie: Oj alltså denna är ju så svår! Vill skriva så många. Men tror faktiskt shadowhunters varit en sådan favorit. Älskar alla karaktärer sååå mycket!! Den är lite b, alla tjejer slåss i högklackat (ormligt) och den är lite små töntig men jävlar. Älskar den. Sedan är How To Get Away With Murder en sådan stor favorit, för älskar alla karaktärer där också. De behöver inte ens ske massa mord längre, vill bara se karaktärerna hänga typ haha. Hur en serie får mig på fall: har älskvärda karaktärer och låt dem skapa en kompisgrupp. DONE. Vilken serie var eran favorit iår?? Gör ni listan, skriv en kommentar så jag kan kolla!! 

 


Kommentarer
Postat av: Celine

Känner mest usch angående att SKAM var tvungna att bli köpta av USA? Blir så less, det var ju en skandinavisk serie som man faktiskt kunde relatera till och så kommer USA och ska ta över igen :)))

Svar: ja men håller med! tror dock att serien kan bli bra om man inte tänker att den ska vara som skam. Dock ledsamt att de inte kan göra en remake och fortsätta det riktiga fortsätta!
Josäfin

2017-12-22 @ 14:24:33
URL: http://celinelf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0