I wanna feel alive for a little, and I wanna die for a little

-`' bilder från hösten som gått '´-
 
Veckans Craving: Alltså nötpåsen festival-mix är typ livet. Bästa snackset har jag insett; sådär halv-onyttigt bara, tar lång tid att käka och jävligt gott. Annars: pepparkaks deg!! Omg har faktiskt köpt en nu, är ju ändå 1 december. Fyfan vad gott haha, önskar bara att det fanns i små förpackningar, i min familj är vi uppväxta med att köpa degen och sedan bara äta den hahaha!
 
Veckans Helg-planer: Att jag ska ut och fira två vänner på lördag!! Varit så länge sedan vi festade till det ordentligt här hemma, typical november. 
 
Veckans Humör: Har varit på väldigt bra humör faktiskt, men jävligt trött. Var på typ oförskämt bra humör i onsdags kväll, alltså typ stört bra humör?? Snackade ner alla som kom och handlade på jobbet och de ba "omg håll tyst ska hem och kolla på bonde söker fru med mina nyköpa ostbågar". Okej nejdå, de flesta snackade som fan tillbaka, u go kunder. Älskar glada kunder som är roliga att prata med, speciellt när man själv är på topp humör!
 
Veckans Väder: Alltså jag saknar solen i Spanien om vi säger så, hittade parkering lätt i onsdags för att ingen ville parkera i världens jävla vattenpöl haha!
 
Veckans Största Rövhål: Okej, jag var i bra tid från jobbet, började 14, vad på bra humör och har precis shoppat lite jul-grejer. Nice. Men sedan hamnar man i en karavan av bilar där Lars Göran kör 70-80km på 90 vägen och mitt road rage kliade i fingrarna. Men okej, jag var i tid, det var lugnt. TILLS, okej alltså, han kör in i en 70 strecka och sedan STANNAR (!!!) för att släppa någon över vägen?? Det är inga fucking övergångs-ställen?? Han bara stannade?? FÖR ATT SLÄPPA NÅGON ÖVER VÄGEN?? Alla vi andra fick ju slänga oss på bromsen (för bilar ska inte stå still där!!!) och jag var säker på att jag detta år skulle hamna i min andra serie-krock men bilen bakom min han också stanna. Alltså han ska vara glad att det inte var jag i bilen direkt bakom, hade lagt mig på tutan och inte slutat förrens han lämnade vägen eller jag var framme på jobbet. Okej rant slut hahaha!
 
Veckans Roligaste: När jag berättade om mina ingefära shots för Alva och hon ba "ah men eller utan alkohol?" och ja ba "??? utan såklart" och hon svarade "man vet ju aldrig, det är ju ändå du" hahahaha! alltså! Hon taggade mig också i ett klipp där någon köpte en hel kundvagn med pasta, also so me.
 
Veckans Prestation: Jag har storstädat!! ALLTSÅ OMG VAD FINT DET ÄR HÄR NU! Hahah nej men har städat och plockat undan massor så nu känns allt större och finare och öppnare osv. Plus att jag har tagit upp lite julsaker så allt ser ju ännu mer mysigt ut nu.
 
Veckans Dryga Kund: Jag hatar folk som ska hämta paket, för postnord har massor av skit-regler och vi får alltid skit för att folk gör fel. Men okej, så en man var inne för att hämta ett paket som inte hade hela hans namn i sig dvs han måste ringa Sector Alarm och be dem lägga till resten. Han blir irriterad och säger att "då får dom göra det så det får väl ligga kvar här" och jag ba "okej" och sedan lägger han till "Jag tänker då fan inte göra något för att ni gjort fel!!" ??? Alltså blev så irriterad och sa "Men du, jag jobbar varken på Sector Alarm eller postnord så jag har inget med ditt paket att göra" varpå han blev tyst och ba "ah, nej alltså jag menade ju inte dig..". Jag svarade bara kort "jaha." och sedan blev han jättestel och typ sa "ah, ah men okej då skickar ni tillbaka paket" och gick. Typical medelålders män som är fett arga och dryga och sedan när man säger ifrån så blir de helt stumma haha, alltså don't be a dick or fucking say you're sorry. Möter artigare killar från högstadiet när jag nekar dem att köpa energidryck hahaha.
 
Veckans Roliga Kund: En lite tjej gick och kommenterade lite smådryga saker till hennes mamma så hon kollade på mig lite ursäktande och sa "Ja, hon är i en fast där hon säger allt hon tycker". Jag sa att det inte var någon fara och fortsatte blippa varorna när barnet kollar på mig och säger "Du har jättefint hår! Jag gillar verkligen rött!" Jag ba ÅHHH OMG TACK!! För allt som sådanna barn säger är verkligen sant haha! Sedan när de gick hörde jag hon säga "Hon älskar att jobba i kassan, det är därför hon pratar så mycket" hahaha! So cute, you go glen coco.

Kommentarer
Postat av: Amanda Lindstrand

Så fina bilder!

Svar: tack :D
Josäfin

2017-12-01 @ 10:57:33
URL: http://liindstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0