now we talk ourselves in circle till we forget why we fought.

 
Kolla min middag igår haha?? Hur gott?? Pallade verkligen inte laga mat så funderade på att göra som Anna och köpa fryspizza men slutade med att jag köpte grönsaker, gjorde dipp, tog med lite babybell (hahaha varit sugen på dessa sedan vi var i köpenhamn) och sedan en kopp te med ingefära. Så galet gott!! Så la jag allt på en bricka så att jag kunde käka i sängen framför How To Get Away With Murder. Riktigt fredagsmys alltså, var lite sugen på att köpa ost och kex också men skippade faktiskt det. Köpte dock en påse kinapuffar men glömde dem?? Aja bra då har jag till en annan dag. 
 
 
Var otrogen mot Ben&Jerry's och köpte en magnum glass??? OMG STOPPA PRESSARNA hahaha! Nej men vi hade extrapris på dessa och jag älskar ju magnum white såååå. Plus att Ben&Jerry's varit fett obror och tagit bort min favorit smak. Dock för att nya TOPPED med cookie dough är sjukt god med inget slår favoriten New York Super Fudge Chunk. Alltså den med chokladglass, nötter och vita / mörka chokladbitar. Saknar den såå mycket!! Får se vaad jag tycker om denna sedan då, har inte smakat än men den vämntar på mig i frysen haha! 
 
 
Denna dagen har jag tagit sovmorgon och bara chillat. Mötte upp mamma, syrran och mormor på stan och käkade lite dock! Vi åt på O'learys och då var ju en oumph burgare nästan givet. Så gott, plus ett glas vin och gott sällskap. Nu sitter jag efter ett bad och skriver detta inlägg innan jag ska föna håret och slänga på mitt smink. DET ÄR JU HALLOWEEEEEEN FEST IDAAAAG! Är så stört taggad och ni kommer såklart få både bilder och vlog sedan, Sara & Thea går ju alltid all in på halloween. Så jag ska göra mig redo, spela lite bra  musik och bara njuta av helgen! Är ju Harry Styles för full muggar imorgon sedan så den lär flyga förbi! Hoppas ni har roliga planer i helgen och har ni inlägg med bilder från era halloween fester - kommentera!! Vill gärna se hur ni firade! Trevlig helg på er cupcakes!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Men lägg aaaaav du kan inte mena att du ätit nyttigt och dessutom tycker det är GOTT?! Åh vad avis jag blir! ;D

Svar: hahahah ibland chockar man!!
Josäfin

2017-11-04 @ 21:09:31
URL: http://https://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0