you think I'm like the others; boy, you need to get your eyes checked.

 
Veckans Nya: Att Poyo har varit snäll och fixat håret på mig! Ja ni ser ju ovan, nyfärgat och kortklippt (rip haha)
 
Veckans Ser Fram Emot: Att dra iväg till varmare grader på söndag! Jag, Ronja, Anti, Thea, mamma, pappa samt mormor och morfar - vilket jävla gäng!
 
Veckans Tragiska: Att jag i onsdags hade en sååå snygg eyeliner men när jag kom till jobbet och skulle byta om råkade jag dra av ena vingen med tröjan!! NAEEE så hade ett svart streck i hela ansiktet haha, så fick typ ful-kompensera och sudda ut båda. Det var en sorgens dag.
 
Veckans Serie: Alltså riveradale är galet bra just nu!! Så spännande men samtidigt lättsam och bara ikonisk. 
 
Veckans Mest Irriterande: Alltså kunder som kommer in i sista minuten. Hade en jävel som gick in med KUNDVAGN tre minuter innan stängning i onsdags!! Skickade en blick: spring! Haha. Nej men vafan, inte så att jag varit här i nio timmar och vill hem, gå runt och chilla du. Din frukost är väl viktigare :) så bitter haha! 
 
Veckans Roligaste: Att vi styrt upp och dragit våran Secret Santa! Nu är det fan bara julpynt och en pepparkaks-deg i kylen som fattas för optimal julkänsla!
 
Veckans Jobbigaste: Att jag tror min låsning mellan skulderbladen är tillbaka, palla!! Strecha och sitta med värmekudden har blivit mitt liv haha.
 
Veckans Goals: Att de dagar jag haft bilen har jag alltid hittat nice parkering!! Hade en superliten plats jag preciiis kom in på precis utanför som var kvar i flera dagar, score! Vill nästan säga att jag är bäst på att fickparkera, mindre än en decimeter till de andra bilarna. Men vägrar man gå ifrån något kvarter bort så haha! 
 
Veckans Humör: Har varit trött hela veckan men ändå på bra humör eftersom att jag kunnat räkna ner dagarna tills semester hehe. 

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Åh vad härligt att du ska åka till värmen! :-D Kramis

2017-11-17 @ 11:27:25
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad fin du är! 😳

Svar: TAACK :D
Josäfin

2017-11-17 @ 13:57:28
URL: http://nouw.com/emmakmoberg
Postat av: Julia Svensson

Fina du!!

Svar: åh tack :D
Josäfin

2017-11-17 @ 14:14:30
URL: http://juliasvenssons.se
Postat av: Sarah

De va kul o läsa :)

2017-11-17 @ 14:28:37
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Celine

Åh gjorde alltid Secret Santa med mina vänner hemma, det tog oss typ 1000 år att dra lotterna för någon fick alltid sig själv men det var så himla kul!

Svar: haha ja men typ!! min kompis har hittat ngt lottnings-sida så nu använder vi den, smidigt! Innan var det ju kaos haha :D
Josäfin

2017-11-17 @ 15:33:35
URL: http://celinelf.blogg.se/
Postat av: Amanda

Så kul att få läsa, du är så fin<3

Svar: åhh tack!! :D
Josäfin

2017-11-17 @ 18:40:55
URL: http://mandasdiary.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0