bästa serierna inför halloween!

 
Buffy The Vampire Slayer - min all time favort halloween serie! Men det vet ni ju redan, lyckas alltid se den runt halloween. Och ca alla andra gånger jag inte har någon ny serie att se haha. Serien handlar om Buffy som fått skraften av "the slayer" - vilket ger henne superstyrka, hon läker snabbare än en människa osv är allmänt badass. Med i hennes crew har vi Giles, hennes mentor eller "watcher". Willow hennes bästa vän och en blivande häxa. Och Xander, limmet i gruppen. Tillsammans så räddar de världen och (speciellt) staden Sunnydale som de bor i. Och som också befinner sig precis ovanför en av portarna till helvetet, så mycket skit händer där. Serien är AMAZING (seriöst den är så stört bra skriven, Buffy är en amazing karaktär som verkligen får vara stark och sårbar på samma gång, Willow är en av de första gay-huvudkaraktärerna på en större tv-serie, spännande plots), den är rolig och har så intressanta karaktärer och den har sina riktigt creepy avsnitt. Se serien bara, pls. Du kommer tacka mig. Det bästa som världen fick år 1997 (sorry syrran haha).
 
 
American Horror Story - den ultimata skräck serien! En av de sakerna jag faktiskt älskar mest med serien är att den startar på nytt varje säsong med ett nytt tema. Första säongen har vi Murderhouse, sedan har vi Asylum, Coven, Freak Show, Hotel, Roanoke Nightmare & Cult som går just nu. Serien är creepy, den är sjuk, underhållande och episk. Evan Peters, Sara Paulson & Jessica Lange är levande legender. Min personliga favorit är Coven för att jag älskar temat med häxor och den är så sjukt sassy. Stört rolig och underhållande säsong. Den som är läskigast vet jag inte riktigt, men Asylum är lätt den äckligaste med massor av demoner och expriment osv. Så gillar du sköna och rätt läskiga serier är detta en serie för dig! 
 
 
Stranger Things - det vi alla längtar efter mest denna höst! Serien har den där ET vibben blandat med 80-talets nostaliger och skräck. Science fiction-horror när den är som bäst. Serien följer ett gäng barn vars vän försvunnit efter en cyckelfärd hem. Polisen antar att han har rymt medan hans mamma & vänner vet att något annat måste ha hänt. Under en regning kväll är vännerna ute och letar efter honom men hittar istället tjejen som de ger namnet Eleven, som dels är väldigt underlig men också verkar veta något om Wills försvinnande. Serien är spännande och galet snyggt gjord, samt skådespelarna är gaalet duktiga! Jag är sjukt taggad på säsong två och vill gärna veta vad denna serie tar sig vidare. Den kommer i slutet av oktober så hurry up!! 
 
 
Scream Queens - för alla er som vill ha horror men inte det läskiga haha.  Scream Queens (iallafall säsong 1) var true guld. Den sjuka / mörka humorn och det där galna splatter scenerna tillsammans med de episka karaktärerna var en bra kombo. Vi får i seiren följa The Chanels; ett gäng rika och bortskämda tjejer som är ledare över en collage förening måste nu ta in precis alla som söker till att bli medlemmar. Samtidigt är en mördare lös på campus och ingen går säker. Tjejerna i Kappa Kappa Tau verkar vara huvudmålet för mördaren och nu måste tjejerna försöka hitta mördaren innan det är för sent. Karaktärerna är spårade, ploten är spårad och tja hela serien är fan spårad. Den är så dålig att den blir bra egentligen, vilket är en av de bästa typerna av mörka horror komedier. Serien är från skaparna av Glee & American Horror Story - och det syns. Ett tips för alla som hellre skrattar men också vill vara halloween. 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Så roligt med tips på serier<3

2017-10-17 @ 19:39:13
URL: http://mandasdiary.devote.se
Postat av: Matilda Berlin

Men åhh! Buffy!! Snacka om nostalgi!! <3

Svar: bästa serien!! :D
Josäfin

2017-10-18 @ 09:54:13
URL: http://matildaberlin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0