I'm supposed to be some party girl that stands for nothing; nobody knows it, I'm about to lose it.

 
Onsdags Mood: Jobbade hela dagen, hade fetaste mensvärken hela eftermiddagen, kände mig febrig och ville sova i tre dagar.
 
Onsdagens Värsta: Som toppen på kakan ovan så upptäckte vi att ingen lämnat en nyckel till oss att stänga med så vi var tvunga att vänta på Fredrik (stackarn) som fick vända i Uppsala och åka tillbaka med sin nyckel. När man verkligen vill hem, är typ döende och ska till stallet efter var man ju sååå glad. Var hemma efter klockan 10 och svor åt att folk här inte kan parkera for shit. På riktigt, i tisdags letade jag parkering i en kvart!!! För att folk suger, skulle kunna knuffa ihop alla bilar och skapa tre nya platser på varje gata. Men sedan åkte en tant så jag tog hennes plats, bless. 
 
Onsdagens Bästa: Medan vi gick runt i den stängda butiken köpte Jossan en glass för sina mynt och när vi går ut på lagret går den nästan av och hon skriker "NEEEEJ DET KAN INTE BLI VÄRRE". Relaterade haha. Men på riktigt så var det att lägga sig i sängen med min vetekudde samt grönsaker och dipp.
 
Onsdagens Suprise: Att jag åt grönsaker och dipp istället för popcorn och dipp?? Vem är jag ens?
 
Torsdagens Bästa: Sov till klockan 10 och vaknar till att det smattrar regn mot fönstret - hur mysigt? Då hade man ju liksom inte bråttom upp så drog mig i typ en timme. Sedan när det inte slutade och jag skulle till stallet var det inte lika mysigt.
 
Torsdagens To Do: Jag hade två saker jag behövde göra - åka till stallet (ponnyn fick en kort promenad i regnet men sedan vände vi till banan då mina skor blev dyngsura. där fick han springa av sig all energi och dampa-loss ordentligt (dvs han var rädd för en blå låda hahaha)) och tvätta. Shit vad jag behövde tvätta. Tvättar ändå rätt ofta (när underkläderna tar slut heh) men nu har det bara gått jättelång tid och jag fyllde hela jäkla maskinen?? Hatar att tvätta. Hatar att hänga tvätt. Hatar att plocka ner torr tvätt. I-lands problem nummer ett. Eller två, damsuga är nog ett för det är det drygaste som finns.
 
Torsdagens Food: Jämfört med onsdagens frys-paj till lunch och grönsaker med dipp till middag har denna dag bjudit på falafel-wraps och hamburgare. Huuur gott?? Har varit sugen på hamburgare hela veckan för att folk köpt så mycket i butiken, blir alltid sugen på det som andra ska käka haha. Jag använde mig av quornburgare denna gång - otippat goda! Kör ju antingen dem, med halloumi eller pulled oumph. 
 
Torsdagens I-Lands-Problem: Att jag inte har någon serie att se?? Hur kunde detta ske? Såg ikapp på The Bold Type och är klar med degrassi nu - what to watch??

Kommentarer
Postat av: Emelie Andersson

Åh mensvärk är ju verkligen BLÄÄÄ!

grönsaker och dipp är ju så himla gott! :)

2017-09-01 @ 13:15:39
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se/
Postat av: Anita

gott med dipp!

2017-09-01 @ 18:46:25
URL: http://siliiins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0