spöktimmen: favorit avsnitt!

podden drivs av två tjejer och innehåller allt ifrån spöken, västen, hemsökta hus & legender till seriemördare, mysterier,
stalkers och kidnappningar. ni hittar podden bland annat HÄR.
 
  • KIDNAPPNINGAR - Dessa avsnitt är så gaalet bra! Tjejerna berättar om och diskuterar olika kända fall av kidnappningar. Hemska och känslofyllda avsnitt men väldigt intressanta och många av fallen känner en igen men kan inte alla detaljer om. Det finns fyra avsnitt ute och ni kan lyssna HÄR, HÄR, HÄR & HÄR.
  • KONSPIRATIONS TEORIER - Som ni vet så älskar jag konspirations teorier. Så självklart kommer dessa hamna på topp-listan. De pratar om större konsiprationer för det mesta och har massor av spännande detaljer i avsnitten. Bland annat om 9/11 som jag alltid funnit såå intressant! Ni måste lyssna på första avsnittet om ni gillar konspirationer. Tre avsnitt och de finns HÄR, HÄR & HÄR.
  • SERIEMÖRDARE - Finns få saker som jag finner lika intressant som spännande mord, seriemördare speciellt! Har alltid älskat att läsa deckare, se på kriminal serier och filmer med spännande mord-twistar. Har dock varit dålig på alla fronter gällande mord förutom att ha sett serien The Killing i sommar. Men är ni som mig intresserade av mordiska människor måste ni lyssna på de två avsnitten om seriemördare HÄR & HÄR.
  • ONDA BARN - Alltså om jag tycker mord är spännande så är ju barn som mördar om än något mer spännande och intressant!! Avsnitten är en blandning av spökväsen och historier gällande barn men även fall av barn som mördar och gör andra hemska handlingar. Avsnitten finns HÄRHÄR & HÄR.
  • SEKTER & STALKERS - Nog för att de flesta av deras avsnitt är spännande, men ni ser ju kanske ett mönster på de jag tycker är mest spännande? Både sekter och stalker är ju också något som är galet creepy, men jag visste så lite ändå om det? Kan väldigt få fall så dessa avsnitt blev ju om något ännu mer spännande på grund av det! Även några av dessa, speciellt sekterna, är rätt hemska dock, men även intressanta. Favoriterna är HÄR, HÄR, HÄR & HÄR.

Kommentarer
Postat av: Frida G Svensson

tack för grymt tips! ska genast spana in!

2018-08-14 @ 11:06:07
URL: http://www.fridagsvensson.se
Postat av: Denise

Åh den podden måste jag lyssna på! :D

2018-08-14 @ 15:26:28
URL: http://hundlivet.se
Postat av: enna

Bra inlägg!

2018-08-14 @ 17:14:19
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Postat av: Alice Lindström

Tack för tipset!

2018-08-14 @ 18:00:57
URL: http://bilderbyalice.blogg.se/
Postat av: GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Spännande :) Nyligen fastnat för att lyssna på roddar (sen på pucken, I know, haha), men inte lyssnat på en enda "övernaturlig" variant, däremot en ett fåtal dokumentärer om bl.a. brott och mord. Ska spana in några av dina tips ovan!

2018-08-14 @ 19:06:57
URL: http://goforfit.se
Postat av: Emma Engström

Åhh tack för lite tips! :D

2018-08-14 @ 20:34:46
URL: http://nouw.com/emmaengstroms
Postat av: Josefine

Men oooh spännande! :D

2018-08-14 @ 23:28:20
URL: http://jlandgrens.se
Postat av: NICOLE

Bra tips, faktiskt aldrig lyssnat på den :)

2018-08-14 @ 23:44:10
URL: http://nouw.com/nwistrand

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0