heaven for the view, hell for the company.

 
Tillbaka hemma efter ett himla fint julfirande! Mysig julafton med jullunch hos mormor och sedan firande hemma hos oss med mat och paketöppning. Fått så mycket fint och så tacksam för min fina familj!! Fått massor av nytt till köket och ny lampa till vardagsrummet - allt för att de ska slippa klaga på fula lampor, dårliga knivar och smälta köksredskap i plast haha! Bästa ♥. Senare på kvällen kom Sandra över samt grannarna så vi spelade spelet speak out och drack drinkar. Fyfan många skratt där, så jävla sjukt spel. Har sedan spenderat en värd tisdag på jobbet med OB och kalaslite kunder. Typ sovit i kassan hela dagen, sjukt värt. Drog sedan hem för att käka och fräscha till mig innan jag drog ner på stan och mötte upp vännerna för en pubrunda som avslutades på PERA med karaoke! Vackra tolkningar av Country Roads och Teenage Dirtbag innan vi begav oss till Max och rullade hemmåt. Så en lugn och bara supermysig kväll - så jävla värt! Bästa juldagen på länge med bästa gänget. Idag går jag runt i sovtröja, knästrumpor och ansiktsmask - dricker te, fixar med bilder och kollar på serier. Ska strax bege mig ut för att handla hem ost och kex, bra onsdag ändå. Hoppas ni alla haft en riktigt fin jul!! ♥
 
Bjuder även på topp 3 händelser under juldagsrundan:
  • Vi berättar om den gången Filip stod och hängde med en tjej för några år sedan på halloween och sedan drog ifrån direkt när han hörde att vi skulle sjunga Roger Pontares när vindarna viskar mitt namn. "Jag kom ihåg att hon försökte hålla kvar dig men du ba skrek 'släpp mig!!' och slet dig loss!" sa vi och Filip svarar "Ja men vafan, man kan inte doppa före Roger Pontare!". Livsmotto ändå.
  • Vi sitter och väntar på att vi ska få sjunga karaoke och medan sitter vi och småsjunger med i låten som spelas. Frida sitter och kollar upp på lyrics-skärmen på sidan av rummet som är nära men rätt högt upp så hon sitter vänd bort mot gången av bordet. Plötsligt kommer en vakt och tar henne försiktigt på axeln och frågar om hon mår bra. Vi är krya allihopa så hon kollar upp på vakten och ba "eh ja??". Vakten kollar konstigt ner och säger "så du satt alltså inte och sov??". Vi börjar såklart argumentera att vi satt och sjöng och när han skulle börja med sina "ah visst" pekar vi alla på skärmen ovanför oss och lutar huvudet bakåt så som hon gjort. Vakten ler lite skämmigt och går vidare och vi brister ut i ett skrattanfall. "sover du??"
  • Vi sitter på Max och käkar innan vi ska dra hem. Simon och Eddie sitter och har ett skämtbråk om vem som skulle vara bästa föräldern som plötsligt blir väldigt allvarligt efter att Simon utropar "Ah men min vattentermos är iallafall bättre än din vattentermos!!". Det följdes av en hetsig diskussion och vi kommer nu alla få uppdateringar om testet om vilken termos som är bäst. Dvs detta kommer vara Simon och Eddie som föräldrar 100%.

Kommentarer
Postat av: Carro

Så härligt du haft det! 😍

2018-12-26 @ 15:40:23
URL: http://nouw.com/carroat
Postat av: Linnéa

Åh, sååå härliga bilder - god jul i efterskott!

Svar: Åh tack detsamma :D
Josäfin

2018-12-26 @ 16:23:48
URL: http://linnealiebig.blogg.se
Postat av: Alice

Åhh vad härliga bilder!

Svar: TACK :D
Josäfin

2018-12-26 @ 18:07:58
URL: http://alicelindstrom.se
Postat av: Pauline Hurtig

vad roligt :D

2018-12-26 @ 21:05:45
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Postat av: Sara Ekman

Härligt :D

2018-12-26 @ 21:17:59
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tack snälla! ❣️

2018-12-26 @ 21:29:25
URL: http://nouw.com/fitnessinspiration
Postat av: Sofie

Så härligt det ser ut, god fortsättning! :D

Svar: Åh tack detsamma :D
Josäfin

2018-12-26 @ 23:24:30
URL: http://sofieevelina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0