and I read about the afterlife but I never really lived more than an hour

- 2012-2013 -
 

Vilka inlägg tar längst tid?

– Beror helt på hur många saker jag gör samtidigt som jag bloggar haha! Nej men listor och inlägg med mycket text tar ju sin tid men annars brukar serie-inläggen ta sin tid eftersom att man vill ha bra gifs i ändå ok kvalité. Eftersom att jag inte giffar så mycket själv så söker jag dem via tumblr och där kan man ju.. fastna haha. Ni har min tumblr HÄR btw.

 

Vad gör jobbar du med förutom att blogga?

– Inte för att bloggen är mitt jobb på något sätt men jobbar annars på ICA. Spännande osv haha!

 

Vad är bäst med att blogga?

– Att man alltid har en anledning till att fota samt någonstans att lägga upp sina bilder, boostar kreativiteten så mycket! Men det allra bästa är att se tillbaka på vad man gjort och sagt osv. Hade ett dyk i arkivet för någon dag sen och det är ju sååå kul att se tillbaka på allt roligt som man har gjort!

 

Vad är sämst?

– Ibland får jag lite ångest för att jag inte bloggar så mycket eller inte har något att skriva om. Men det blir bättre för varje dag, är ju van ifrån när jag var yngre och faktiskt hade några hundra människor som kikade in här varje dag! Då skickade man ju upp typ fem inlägg om dagen och nu är jag glad om jag får upp två haha.

 

- 2014-2015 -
 

Har du någon speciell strategi eller tanke med inläggen du lägger upp?

– Nej inte mer än att jag brukar vilja ha upp en inlägg på morgonen och ett efter lunch / eftermiddag. Brukar försöka att alltid ha något icke-tidsrelaterat i utkastet så att jag lätt kan skicka upp ett när jag behöver. Typ ett serie-inlägg, collage, tips eller liknande. 

 

Vad tjänar du på bloggen?

– Nej jag måste jobba ihop mina pengar i kassan haha! Önskar jag varit mer ute och letat samarbeten när bloggen faktiskt hade lite relevans i.o.m att hästbloggarna var riktigt heta då. Men jag bara lallade runt och blev glad om något av mina arga NH inlägg hamnade på en skvallerblogg och drog extra trafik haha. 

 

Något du är bra på?

– Jag tycker att jag är bra på att alltid ha bra / roliga bilder. Hatar bloggar med riktigt tråkiga och fula bilder. Har man tråkiga och fula bilder kan man väl åtminstonde anstränga sig att försöka göra dem att se bättre ut?? Typ ett collage eller någon färgglad ram?? Så att göra tråkiga inlägg lite roliga kanske jag är bra på. Haha typ som när Michelle för länge sedan skulle blogga men aldrig skrev något och sa "men vadå? ska jag bara skriva om min dag? Vem vill läsa något så tråkigt!" och jag svarade "Men det gör ju jag också haha!" och fick svaret "Ja men dina inlägg är ju kul!" - eh vi har hängt hela dagen och gjort samma saker?? Haha nej men kan väl hoppas att en är lite rolig iallafall. 

 

Något du önskar du var bättre på?

– Äh inte nu när bloggen blivit så hobby / terapi för mig själv. Men kanske att jag tagit vara på min "fame" tid och skaffat lite sammarbeten för att kunna göra bloggen ännu större. Det gör mig ju inte så mycket att jag har mindre läsare nu men är ju alltid kul om fler vill titta in och säga hej!


Kommentarer
Postat av: JoJo

kul att läsa och så många härliga bilder! :D

Svar: tack :DD
Josäfin

2018-01-20 @ 10:05:16
URL: http://nouw.com/rockdoll

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0