FRIYAY

- några andra jäkligt bra fredagar från 2017 -
 

Vad hände förra fredagen? Jag jobbade tills stängning på jobbet och sedan åt jag chips och dipp hemma med massor av avsnitt av Younger. Tills klockan plötsligt var tre, regrets. Okej kan ha fastnat i massor av mörka hål på tumblr och youtube också. 

 

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit? Har varit på middag med massor av gamla stallkompisar & bokat tågbiljetter till Åre!

 

Dagens fredagshumör? TRÖÖÖTT. Måste bli vuxen, ta tag i mitt liv och börja lägga mig i tid haha. Men pepp för sen ska jag dricka vin med vänner.

 

Vad vill du äta ikväll? Åh fyfan vad jag ska äta sushi ikväll! Jag och Ronja skulle luncha det igår men sen behövde ju jag jobba så blir ikväll istället!

 

Vad gör du helst ikväll? Jag har planer att träffa vänner hemma hos Caspian, käka, dricka vin och spela spel - så det bangar man ju aldrig på!

 

Vilken drink ska man dricka ikväll? Blir nog vin för min del! Är ju trots allt "vinkväll" haha. 

 

Vilken är den bästa fredagslåten? Denna morgonen påväg till jobbet spelades TA MIG TILL SOLEN för att den är fett pepp, även om jag faktiskt gillar att de kommit lite snö nu. Sen spelar jag Bulletproof Baby & Wilson (Expensive Mistakes) på repet.

 

Kvällens outfit? Blir nog något jag slänger ihop efter jobbet. Antingen en lat t-shirt med mina vida svarta byxor eller så blir det strumpbyxor, knästrumpor och en oversize klänning i sann fredagsmys-faktor.

 

Vem äter du helst middag med ikväll? How To Get Away With Murder som börjar igen imorgon kanske hahaha, men vännerna får väl duga. 

 

Vad ska du göra ikväll? ÄTA SUSHIIII, DRICKA VINN, SPELA JACKBOX, HA EN GOOD TIME, GRÅTA FÖR ATT JAG KOMMER VARA KVAR SENT OCH SKA UPP TIDIGT TILL JOBBET HAHA #WorkHardPartyHarder osv osv.

 

Vad ska du göra imorgon? Nämnde jag jobba?? Jobbar dock bara till två så får vara glad för det. Efteråt ska vi nog fota i stallet om inte vädret blir knas!

 

Och på söndag? Sova i fem år och tre dagar. På riktigt hahaha har varit såå trött denna vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0