serier att se i "sommar":

 
BLACK MIRROR: är så gott som klar med denna, har typ tre avsnitt kvar. Målet var ju att se den i sommar och nu efter att vi drog ett gäng avsnitt i spanien är jag igång - så länge jag försökt mig på denna serie haha! Men jäkla bra är den. Bästa är att de är som korta filmer så kan se dessa när det passar.
 
INSATIABLE: Kommer att se denna serie även fast den är i blåsvädret innan den ens har släppt på grund av deras storyline där en tjej som blivit mobbar för att hon varit tjock kommer tillbaka efter sommaren och har svält sig snygg. Utöver fatshamingen så verkar serien underhållande och enligt författaren till boken serien baserats om ska den vara baserad på verkliga händelser. Netflix brukar ju leverera så får se vad jag tycker om denna. 
 
WESTWORLD: Har tänkt se denna ett tag också och den är troligen näst på listan när jag är klar med The Killing.
 
PREACHER: Detta är ännu en serie Sara sagt att jag måste se, kanske att den till och med kommer slå ut Westworld som min nästa serie (för har ju inte skjutit nog på den?). Bästa med mig och Sara när vi tipsar om serier är frasen "den lät trist så såg den bara för att du tipsade om den" haha! Men denna har fått bra lovord så vi får se! Sara brukar veta vad hon pratar om så, kanske vill ha något kul efter krim.
 
THE KILLING: Håller på att binga denna serie just nu och har en halv säsong kvar. Var ju så länge sedan jag såg en kriminal-serie och det var på tiden! Älskar ju sådanna här serier? Plus att denna är galet spännande och tar sin tid med allt. Bra jäkla serie, tips-inlägg kommer så fort jag är klar!
 
SEX & THE CITY: Har faktiskt inte sett denna ordentligt så har som plan att börja med den som sidoserie i slutet av sommaren och köra på i höst. Har bara sett spridda avsnitt och inte alla eller i någon sorts ordning. Så funderar på att göra änding på det!

Kommentarer
Postat av: Film&serier bloggen

Insatiable är jag också rätt så nyfiken på trots allt som har hänt runt omkring serien! Hoppas det blir bra också!

Svar: Har du sett den än? Vad tyckte du?? :D
Josäfin

2018-07-31 @ 07:49:26
URL: http://filmandserier.blogg.se
Postat av: Emelie Babunovic

Sex & The city är ett sååå bra!
Såg varje avsnitt när den släpptes på vanlig TV. Den blur bara bättre och bättre!

Svar: Ska ta tag i att se alla i höst!! :D
Josäfin

2018-08-01 @ 19:41:06
URL: http://undermyumbrella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0