how could I be so dumb; you said I was your favorite one.

 
Album jag längtar efter: Alltså både Bohnes (tidigare sångare i the cab) album & Hayley Kiyoko har ju album som droppar nästa vecka!! Båda har haft så bra singlar och releaser från albumen (även om Hayley haft några fler favoriter) och jag är så taggad! Har ni missat dessa så måste ni lyssna på Bohnes Middle Finger och Heyleys Curious. Så jävla bra låtar och längtar efter att se hur resten av albumen blir!
 
Serie jag längtar efter: Alltså både Jessica Jones har droppat (och jag har såklart bingat den redan) och Shadowhunters har börjat igen IDAAAG!! Finns inget jag direkt längtar efter förutom att sense8 finalen på två timmar ska droppa iår. Hatar netflix fortfarande för att de la ner den men är tacksam att vi får ett slut på den fantastiska serien! Annars vill jag ha uppdateringar om nästa säsong av Degrassi Next Class och Hit The Floor (som dock verkar komma tillbaka i sommar!!), har dock inget datum för någon än. The gifted och Runaways är också välkomna tillbaka, snarast!
 
Film jag längtar efter: Okej Caspian har spontan bokat iMax biljetter till Avengers Infinity War och frågade om vi ville joina. ALLTSÅ JAG TAGGAR SÖNDER!! OMG kan det bli 28 april nuuu?? (ej premiär daturm, då vi ska se den). Fatta vilken guld helg?? Startar med avengers och sedan dra valborgs-tider igång! Men är så stört taggad på denna film, andra trailern de släppt är ju helt galen. Räknar ner dagarna typ. Annars är Love, Simon & fantastic beast uppföljaren The Crimes of Grindelwald två filmer till sommaren jag tror kommer vara sjukt bra!
 
Årstid jag längtar efter: Alltså vill ju egentligen ha sommar men just nu vill jag bara ha våååår! Kan snön försvinna, träden bli lite gröna och vädret bli lite varmare? Vill ha häng i park, uteserveringar och bara härligt väder! Inte snö, is, kalla bilar och förfrusna fingrar. Trött på detta nu och är snöfan kvar i april är det ju bara att lämna landet, har inte tid med det här halkandet längre!
 
Evenemang jag längtar efter: Har faktiskt ett redan i helgen, bubbel-brunch hos Elin bjuder det på då! Samt en födelsedags-fest på kvällen, vilken jävla bra helg det lär bli! Annars har vi som nämnt ovan, infinity war på iMax, VALBORG (!!) och sedan är nästa halvklara evenemang i sommar då vi ska dra till spanien! Kunde inte vara mer redo för spanien, värme, semester samt drinkar och mat i massor! Hallelujah!

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Kul lista :)

2018-03-21 @ 14:59:06
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Jonna

Vilken härlig lista <3

2018-03-21 @ 16:12:11
URL: http://nouw.se/jonnaelb
Postat av: Louise

Älskar listan och bilderna! :D

Svar: tack :D
Josäfin

2018-03-21 @ 17:15:35
URL: http://louiseelinore.com/
Postat av: Dixi Wonderland

Jag längtar också enormt mycket efter Infinity War!

Svar: Alltsåååå!! SÅ TAGGAD
Josäfin

2018-03-21 @ 17:33:14
URL: http://dixiwonderland.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0