coming from above; pulled me out the mud

 
  • De senaste dagarna denna vecka i en punkt-lista: Käkade en besviken bolognese till lunch (överkokade makaronjävlarna!! trodde det var vanlig fusili men var nån annan skitmakaron) och mötte upp Elin för att hänga i solen en stund innan jobbet. Äta glass och njuta av sommaren som rullade in i måndags: check!
  • Har varit i stallet och släppt ut hästarna innan öppningen, var ju nästan mysigt när en svalde två koffeintabletter på morgonen innan en drog iväg. Var ju faktiskt rätt pigg när jag kom fram, var ju nästan mysigt!! Inte för att det inte är mysigt att släppa ut hästarna annars men då är jag alltid på trött, borta och seg. Typ går runt och bli slut av att gå till hagen och lökar sönder. Mysigare nu, förutom att alla hästarna drog direkt ut och käkade gräs och sket i att jag konkade ut en massa hö till dem. Förutom Ella som glatt kom tillbaka och sedan gjorde mig sällskap när jag fyllde vatten. Bless Ella! 
  • Sedan har jag jobbar hela dagen men fick lunch hos mormor! Så gott och alltid mys med en hund i knät.
  • Lagade lax i ugn med färskost på och kombinerade det med stekta grönsaker & lite mozzarella/tomat. Så förjävligt gott. Har sedan tränat, tagit ett långt bad och kollat på The Handmaidens Tale i sängen med vetekudden. Ni som inte har en vetekudde - vad gör ni?? Dock är den ju inte lika skön på sommaren nu när det blivit rätt varmt, jag är ju en sådan som gärna "fryser" när jag går och lägger mig så att en kan gosa in sig i täcket ordentligt. 
  • Startade denna dag med att vara förjävligt jävla trött. Alltså att höra att larmet går med fortsätta försöka sova i protest trött. Fyfan värsta känslan. Tror att det är stört mycket pollen ute just nu, känner mig verkligen helt överkörd. Men drog mig upp (efter många om och men) och slängde ihop en smoothie bowl med en kopp te. Ska strax iväg till stallet och sedan blir det jobb resten av dagen igen. Hallelujah för ledigt imorgon säger jag bara! 

Kommentarer
Postat av: MADDISENJ.SE

Tack tjejen. vilka fina bilder du bjuder på och härlig lista

2018-05-09 @ 21:58:12
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Maria

Du är inte ensam om att vara trött, och ja det är massor med pollen i luften nu så det är nog därför vi är så trötta :) Härliga och fina bilder!

2018-05-10 @ 07:46:13
URL: http://gairamsbilder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0