good times, remedy your sorrows

 
 
Favoritserie just nu?
The Gifted är helt klart den bästa serien som går just nu tillsammans med denna säsong av American Horror Story: Apocalypse. Seriöst, Murder House & Coven är mina favorit säsongen och denna är en mash av dessa?? DRÖM! Och den har inte gjort en besviken. Många kända ansikten, Cody Fern gör ett superjobb och Jessica Lange kikade förbi i murder house avsnittet. 
 
Den serie du ser fram mest emot varje vecka just nu?
Alltså dessa ovan såklart men är ju också orimligt taggad på Riverdale varje torsdag. Denna säsong spårar mer än vanligt och jag vet inte vad producenterna rökt - ändå sitter jag bänkad och glor varje vecka. Japp. 
 
Serie du ser fram emot just nu? 
- Chilling adventures of Sabrina!! Nog för att den är av skaparna av rivderdale men I still have hopes!! Första säsongen av riverdale var ju riktigt bra så. Men tror verkligen denna kommer vara super. Sen ska jag också ta tag i att se The Haunting of Hill House så fort jag får chansen. Måste bunkra upp på skräck och halloween-serier nu när vi inte får någon ny säsong av Stranger Things i oktober. (skrev detta innan sabrina släpptes och jag började se haunting of hill house, har nu tre avsnitt kvar av den och sabrina är nästa på tur!!)
 
 
Serie som helst kan avslutas just nu?
Oj, ingen jag ser för tillfället iallafall. Eller jo, Big Bang Theory kanske. Är fan dags nu. 
 
Kvinnlig favoritkaraktär just nu?
Polaris från The Gifted är ju en sådan stor favorit! Älskar henne, Blink och Lauren så mycket. Annars älskar jag Anissa från Black Lighning. Finns många kvinnliga karaktärer jag verkligen tycker om nu i alla serier som går. Annalise i How To Get Away With Murder, alla häxorna i AHS och Diana i A Discovery of Witches. Who run the world??
 
Manlig favoritkaraktär just nu?
- Alltså vill ju inte tjata men älskar Michael Langdon i American Horror Story för att Cody gör ett sådant bra jobb! Annars har jag inte så många som jag verkligen älskar just nu. Andy i The Gifted kanske? Älskar verkligen hans makeover till säsong två och ser fram emot vart detta kommer att ta vägen.
 
Favoritpar just nu?
- Oliver & Connor ifrån How To Get Away With Murder!! Är fortfarande lite ledsen att Asher & Michaela fortfarande bråkar, men också lite trött på det.
 
 
Favorit vänskap just nu?
- Alltså kommer inte på någon i serierna som går så drar en från sommarens serie: tjejerna i The Bold Type!! Det bästa med den serien är verkligen hur den handlar om tjejernas vänskap och hur den är skriven. De är verkligen bästisar och finns alltid där för varandra utan allt onödigt drama som annars alltid slängs in i tjej-kompisgäng. Så jäkla tråkigt och tjatigt så detta är verkligen en frisk fläkt, plus att alla karaktärer är så bra!
 
Film du ser fram emot just nu?
- Vill se A Star Is Born!! Helst igår. Annars är jag taggad på The Crimes Of Grindelwald eller remaken av Pet Sematary.
 
Favoritskådespelerska just nu?
- Älskar ju Emmy Rossum som spelar Fiona i shameless. Lite less på att de måste dra ner henne varje gång det börjar gå bra men Emmy spelar verkligen rollen så jääkla bra. Riktig superkvinna. Har hört rykten att både Emmy & Cameron (ian) inte kommer vara regulars i nästa säsong och ser inte riktigt hur de ska kunna lösa det.
 
Favoritskådespelare just nu?
Cody Fern som spelar Michael Langdon i American Horror Story!! WOW vilken snygg skådespelar insats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0