- kantarell - carbonara -
- Valfri pasta, jag använde (och rekomenderar) vanlig spaghetti.
- Kantareller (trattisar funkar nog också)
- Grädde (för två portioner, 2,5 dl.)
- 1 ägg (jag använde två ägg men det hade räckt med ett ägg till 2 portioner)
- Parmesan att riva i såsen & toppa med (är du som jag - desto mer desto bättre)
- Salt (gärna lite flingsalt till toppingen också)
- Svartpeppar
Alltså mästerkocken!!! En annan kan smöra en macka i jämförelse typ hahaha
Men jag dör vad gott!! GE MIG! <3
Det där ser verkligen supergott ut - älskar svamp. Tänk om min pappa kunde plocka svamp till mig någon gång !
Åh, smart! Jag är en såndär som mer än gärna köper hem kantareller för 200kr/kg, så detta ska jag testa. Kanske lite roligare än bara smörstekta på ett toastbröd som jag alltid annars fixar i ordning :)
Är ju inte ens något större fan av svamp, men detta lät ju bara så gott! :D
Kantareller hör ju verkligen till hösten! <3
Men gud vad gott det ser ut! MUMS!! :D Kantareller är ju så fruktansvärt gott!
Det såg smarrigt ut! :)
Åh, så mumsigt och passande för hösten! :D
Åh, så mumsigt och passande för hösten! :D
Men GUD vad gott! Jag älskar kantareller så detta måste jag prova! Kram
Ser gott ut 🙂
Åh det såg ju sååå gott ut!! 😍