I'll never say never again, those words will never ever pass my lips

 
Oj vad dålig jag är på att uppdatera om livet ibland. Detta är iallafall från fredagens kräftskiva hemma hos mormor och morfar! Alltså ser ni vilken sjuk buffé mormor styrt ihop?? Det tillsammans med äckliga snapsar, massor av vin och sjukt goda kräftor kan ju inte bli annat än en stökig och rolig kväll. Snapsvisor, kortspel och väldigt många shots! Hade dock rätt låg energi / var inte helt 100% och fick ganska mycket ångest på kvällen men utöver det en jävligt fin fredag! Vi fick skjuts hem sedan och somnade framför serier på datorn sen. Sov rätt kasst fram till morgonen men sen så lyckades jag somna och sov fram till 12.30, vaknade obakis och oångestfylld så styrde varma mackor i sängen medan jag taggad om till kvällens födelsedags-firande. Känns som om hela augusti varit födelsedags-fester - så mys.
 
 
Men men, dags att svira om till nästa dags festligheter. Knäppte en cola, hoppade i ett bad och sen slängde jag på ett face innan jag drog iväg till Ebba för sushi och hotshots. Rätt onyktra bunkarde vi upp oss på cyklarna (eller rättare sagt jag snodde Elises cykel och skickade upp henne på Theas pakethållare då jag varken kan skjutsa eller kan bli skjutsad) (är mycket sant kan knappt cykla) (kan man inte tro va, kolla bilden vad snabbt d går) och cyklade iväg för att fira Emme! Vi drack drinkar på balkongen, spelade spel och snackade massor av skit. Vann i shit-happens-spelet men förlorade finalen i beerpong då deras pingisboll lyckas missa glaset men studsa på Emmes armbåge och då ner i glasfan. Vi var iallafall och söp inte ner alla på kung denna helg. Avslutade kvällen med tjejsnack i Cappes säng som vanligt (lamporna i hans rum är ju ändå g o a l s) innan jag gick hem, åt nattmackor och somnade. Söndagen var seg, hade tänkt blogga då men var för lat och sitter nu här klockan 10 på måndagskvällen och skriver. Istället styrde jag sjukaste "bakis-pastan" (var ju inte bakis men ändå i bakis-mode) och kollade igenom hela tredje säsongen av 13 reasons why. Idag har tagit sovmorgon innan jag fick något ryck och verkligen städade här hemma (tack josäfin) och sedan väntade en kaos-dag på jobbet. Vi får nya kassor och system så vi hade bara en omodern kassa igång och wow vad det gick långsamt och wow vad det var kö. Hade typ dåligt samvete när jag drog hem för att det var så mycket kaos. Men bara lite för sen drog jag iväg och fick med mig räkmacka hem av föräldrarna. Har sedan laddat över bilder och filmer till mina externa diskar och nu tänker jag sluta babbla här och gå och lägga mig. Vi hörs och ses i veckan hörrni!

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Åh vad gott med kräftor och vilken skojig helg du hade! <3 Kramis

Svar: Verkligen :DD
Josäfin

2019-08-27 @ 06:05:55
URL: http://starbys.se
Postat av: Hanna

Åh det lät också som en sjukt go smoothie! Den lär jag verkligen testa 😍

2019-08-27 @ 10:36:01
URL: http://nouw.com/hannativeskog
Postat av: Ida

Men så härlig helg!! Underbart med kräftskiva med släkten och sen fest dagen efter med kompisar, kan ju inte bli mycket bättre!!

Och måste fråga!! Eller tipsa om en serie rättare sagt, men du har inte sett Tell me a story? Om inte, GÖR DET!!! Så himla sviiineeeebra och tror du hade gillat den, jag älskar den haha! Paul Wesley (min bae hehe) och Danielle Campbell är huvudrollerna bland annat. Kolla trailern och säg till om du ger den en chans haha!! :D

Svar: Haha men nej vad sjukt!! Såg precis klart den förra veckan, sjukt bra!! Redan taggad på säsong två haha - har du mer bra serier på g att tipsa om ??
Josäfin

2019-08-27 @ 15:40:16
URL: http://idanilssonphoto.se
Postat av: Alice Lindström

Vilka härliga bilder!

Svar: TACK :D
Josäfin

2019-08-27 @ 17:03:40
URL: http://bilderbyalice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0