I've been living with strangers here that haunt my thoughts.
För att styra ihop denna sjuuka carbonara så behöver du följande: kantareller, grädde, en lök (jag använder typ en fjärdedel pga ogillar egentligen lök) (ja, jag är fortfarande 12 på den fronten), 2 ägg, spaghetti, parmesan, salt och svartpeppar. Starta koka upp vattnet och stek på löken i redigt med smör. Lägg i och stek på kantarellerna. Efter att pastan börjat koka kan du ta bort hälften av kantarellerna för att toppa med och istället hälla ner grädden och låta koka upp. Salta och peppra (använder bara svartpeppar). När pastan kokat klart och vattnet är avhällt lägger du ner den i grädden och rör om. Knäck sedan i de två äggen, salta, peppra och blanda ner med redigt med parmesan. När äggen och grädden början gå ihop (typ precis innan den blir äggröra haha) så är den redo att hälla upp. Toppa med resterande svamp, mer parmesan och lite extra svartpeppar. Sen är det bara att fan njuta för detta är en av de godaste pastarätterna jag vet!! Lika gott med bacon / vegobacon men har ni lite kantareller till övers så rekomenderar jag er att prova detta mästerverk!
Kommentarer
Postat av: Pernilla
Du får styra upp en familjemiddag snart, vattnas i munnen:)
Svar:
Josäfin
Postat av: Sara Ekman
Mums<3
Svar:
Josäfin
Postat av: Denise
Åh gud vad gott! Älskar både kantareller och carbonara så kan ju inte gå annat än rätt :)
Svar:
Josäfin
Postat av: Yasmine
Detta ska jag testa, älskar kantareller :D Kram
Svar:
Josäfin
Postat av: Dixi Wonderland
Så gott med kantareller :D
Svar:
Josäfin
Postat av: lindajanssons
MEN vad gott!!:)
Svar:
Josäfin
Postat av: Marielle
Älskar Carbonara! Ditt recept låter verkligen supergott 👌🏻
Svar:
Josäfin
Postat av: My Nordqvist
Ska anställa dig som personlig kock hahaha!!
Svar:
Josäfin
Trackback