we turn in our apologies for peace of mind

 
Bjuder på lite ponny-uppdatering här i bloggen också! Nog för att det varit mycket samma lika innan jag drog på semester men nu har vi faktiskt gått lite framåt! För er som inte är stammisar här så blev ju Amigo skadad ordentligt i vintras när han troligen sprungit / busat i hagen. Han har en senskada på förstärkningsbandet, så inte det absolut värsta tänkbara men senskador i allmänhet är ju verkligen inte att leka med. Han har ju då fått gå i sjukhage och på promenader som trappats upp i tid. När jag var borta åkte mamma in till veterinären igen (så typiskt att hon var sjuk veckan innan när jag var hemma så att vi fick boka om men han är ju så okomplicerad att ha att göra med och Carina var ju snäll och följde med!) så fick vi dock goda nyheter för en gång skull. Inte för att de varit dåliga innan men mest samma diagnos som innan, liksom "det läker så fortsätt som ni gör". Men nu får han dels gå ute med de andra hästarna i stallet och dessutom så kan lättare ryttare få börja skritta igång några gånger i veckan! Så härligt, mest för honom som får både ut och ridas men framförallt gå med kompisarna. Så både Iffy som ridit honom några gånger i veckan innan är uppe ibland (Amigo är nog överlycklig att hans orädda barbacka kompis är tillbaka) och dessutom har vi en till tjej som är där så ofta hon vill också kan nu när mamma är borta haha. Så det ser ljust ut helt enkelt och förhoppningsvis kan vi också få börja skritta i slutet av sommaren nu. Vi hade en setback när han gick ut i hagen och kom in med världens sår på bogen, så mamma kastade in hästen i transporten och pappa fick möta henne där efter jobbet i kostym och allt. Han fick sy och sen skulle de plåstras och tvättas men nu ser jag det knappt. Så sådär ligger läget till nu. Jag är som ni antagligen märkt inte där så ofta at the moment, utan det är mamma eller Ebba som är där mest. Mycket för att jag dippat så mycket men också för att det bara blivit så tror jag. Nu när mamma är borta så ska jag ju vara där istället men Ebba är där och skrittar honom många av dagarna så är bara där ibland ändå. Men lite mer ponny-uppdatering får ni nu iallafall, ska också kanske försöka få upp någon med kameran också - evigheter sen!! Skulle säga att han snart glömmer hur det är att vara blogg-ponny men han ligger stadigt på mamma instagram story (@pernillaamigo) så haha. Men har ni några frågor så är det bara att slänga in en kommentar!

Kommentarer
Postat av: My Nordqvist

Åh vad skönt att det går åt rätt håll och att han kan vara med kompisarna! Är ju så tråkigt när de knappt får röra sig och stå i en liten ruta :(

Svar: Ja verkligen, han har ju gått i faktiska hagar och inte rutor hela våren / sommaren men är ju SÅ mycket roligare för honom att få gå med kompisarna!!
Josäfin

2019-08-07 @ 16:16:08
URL: http://mynordqvist.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0