hejdå 2019

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Har verkligen inte gjort mycket iår, ännu mindre nytt men något är väl att jag börjat på thai-boxning och har gått så gott som hela året, minus nu i höst då jag varit sjuk / nytatuerad osv. Men det är väl det?? Har väl bara legat i sängen och kollat serien annars.

 

Höll du några av dina nyårslöften?
Mitt enda var att införskaffa en ny dator men ändå sitter jag här och svär när jag rediegrar ihop 2019 filmer för att datorfan inte är ny och hänger sig hela tiden haha. Så starkt nej på den tyvärr haha.

 

Hur firade du in det nya året?
Vi firade hemma hos Frida och hennes roomates. Spelade massor av spel, vann några matcher i fearpong, hängde på balkongen i "lådan" dvs min låda med shots och dricka och sen firade vi in 2019 med att poppa skumpa på ett fält utanför medan en av gästerna vi inte kände där spelade trumpet. Bra nytt år ändå. Sen hade vi fest tills klockan fem och David lurade oss att grannen kom och hotade oss med kniv och när vi alla fick panik sa han lugnt "nej skoja bara dom bad oss sänka lite". Dagen efter var vi döda i min soffa och blev förvånade över världens snabbaste onlinepizza beställning - bästa american takeaway!

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej och det var ju en jävla tur iår också. Även om Ronja försöker haha.

 

Vilka länder besökte du?
Har besökt Spanien en massa gånger och sedan varit nere i nederländerna för en weekend i amsterdam.

 

 

Är det något du saknar år 2019 som du vill ha år 2020?
Helt ärligt och rätt så jävla tråkigt - må mycket mindre mindre skit. 

 

Vad är det bästa som hänt dig år 2019?
Mina vänner och min familj har varit det enda fina det här året. Dom har verkligen varit där för mig och det har uppskattas så jävla mycket. Tack för att ni finna och tack för allt ni gör. Vet inte vad jag skulle göra utan er. ♥

 

Största misstaget?
Oj jag vet faktiskt inte. 

 

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har faktiskt aldrig varit så lite sjuk som detta år. Lite förkylningar nu på hösten när jag börjat jobba mer igen men annars är det bara psyket som varit "sjukt". Har ju aldrig mått så dåligt som jag gjort dessa år så det är väl det. 

 

Bästa köpet?
Nya tatueringen kanske?? Är så jäkla nöjd med den!! Annars kanske min julgran, förhöjde vintern med 100!

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat? Iår igen? Nej men iår har jag verkligen slösat pengar på mat. Köpt mat som vanligt när jag mått okej och sen när jag mått dåligt har jag ätit en påse chips och allt har ruttnat eller gått ut i kylen. Frysen full med mat som håller på att gå ut osv osv. Mycket hämtmat för att äta något vettigt och en del äta ute. Så är nog garanterat det, plus levt life utomland och ätit massa gott. Och dricka gott. Mat och alkohol kanske?

 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Nog för att jag varit väldigt ledsen men har varit många dagar där jag varit riktigt glad. Midsommar var en jävligt bra dag, vi hade många fina dagar i Spanien under året med vänner och familj, min födelsedag var jävligt rolig, hade en väldigt rolig weekend i Elins stuga och en mysig resa till amsterdam bland annat. Helt enkelt så har mina vänner och familj varit de som gjort mig glad iår. Aldrig varit så tacksam för dem som iår ♥

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2019? 

The Riddle kommer alltid vara 2019-låten efter att Eddie gjorde en drunk remix där han sjöng att vi var alkoholister i stugan!

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare. Ruttet jäkla år egentligen.

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Mått mindre skit??? Wow vilken trist lista det bli iår haha men har verkligen blandat att jobba, umgås med vänner och bara dega i sängen och slökolla på en serie med en påse chips till middag. 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Önskar att jag gjort mycket mindre men däremot tror jag inte det är något jag kunnat göra mycket mindre. Typ ligga i sängen hela dagarna, ställa in grejer, jobbat osv. 

 

Hur tillbringade du julen?
Med familjen, mormor och morfar, syrrans kille samt Ronja & Antonio. Åt gott, öppnade orimligt mycket paket, drack drinkar och bara myste. Minus att jag sov rövdåligt och att Anti inte stängde av sitt jobblarm som jag fick gå upp och stänga av 05 och 05.30 hahaha

 
 

Blev du kär i år?
Näää, nä jag tror faktiskt inte de (ni som vet ni vet)

 

Favoritprogram på tv?
EUPHORIA är ju det bästa som hänt tv detta år med EVIL tätt i följd, annars har favoriterna iår varit POSE, BIG LITTLE LIES och MINDHUNTERS.

 

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, ingen som hamnat på svarta lista iår. Har max satt folk i råttregistret. 

 

Bästa boken du läste i år?
Har tyvärr inte läst någon iår, gått över till att lyssna poddar på stranden istället tyvärr haha

 

Bästa musikaliska upptäckten?
Har nog inget nytt?? Däremot har Sam Smith börjat släppa musik igen och den är BOMB

 

Något du önskade dig och fick?
Fick mycket mer än vad jag önskade mig! Men bland annat en paninigrill (som jag iof visste då mormor hämtade den på jobbet och när jag ska hämta hennes net on net paket så har de bara skickat den i sin egna kartong HAHA), badgrejer, kastruller och såå fina drinkglas av mormor!! 

 

Något du önskade dig men inte fick?
Nej, fick som sagt mer än jag önskade mig! ♥

 

 

Årets bästa film?
Alltså ENDGAME??? Sjukaste bioupplevelsen iår lätt. Sen var ju Captain Marvel jävligt bra också samt IT kapitel 2. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2018?
Jag var ledig så firade med att bjuda hem släkt och familj på fika. Var dock bara Ronja som ville dricka vin med mig haha, men en väldigt mysig kväll med (konstigt nog) gott fika och fick så galet fina presenter av alla! Sen firade jag med kompisarna på helgen med pink party, fearpong och en utekväll med utebliven Linda men extra mycket hotshots!

 

De bästa nya människorna du träffade?
Wilma, Estelle och Sara (även om Sara inte är ny, vi gick ju faktiskt ettan i gymnasiet tillsammans!) har kommit in i mitt liv genom att de pluggar tillsammans med Ronja, Galet sköna tjejer och har hjälpt till attt förgylla 2019. 

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2019?
Har uppskattat att styla kläder mer iår än tidigare så min stil iår har varit väldigt blanad. Men mycket klänningar och knutna oversize t-shirts! Nästa år ska vi klämma in MASSOR av mer färg å tycker jag haha.

 

Vad fick dig att må bra?
Mina vänner och min familj har lätt varit mina klippor detta år. Vet inte hur jag skulle klarat det utan dem. Sen vill jag också tacka netflix som tagit mig igenom dagarna och fått mig att fokusera på annat och tack till varma mackor som varit 75% av mina måltider detta år - no joke. Enda jag varit sugen på första halvan av året och håller i sig ganska bra än. 

 

Favorit månad?
Juli där vi var mer än halva månaden i Spanien och bara levde LIFE.

 


Kommentarer
Postat av: Anita.S

Gott nytt år!! :)

Svar: Detsamma!
Josäfin

2019-12-31 @ 08:24:55
URL: http://https://siliiins.blogg.se/
Postat av: Delila

Gott nytt år fina du!

Svar: Tack detsamma!
Josäfin

2019-12-31 @ 11:36:47
URL: http://delilabasic.devote.se
Postat av: Sharon

Fan asså, 2019 var inte ditt år.. Hoppas du får ett bättre 2020!! (Hoppas också Amigo blir lite mer närvarande här på bloggen hehe)

SKÅL till ett nytt och bättre år!
Kram

Svar: Nej 2019 var verkligen ett JÄVLA skitår haha så nu JÄVLAR ska vi köra hårt 2020!! Haha och vill också ha massor av mer Amigo här, kommer ju bara dit och pussar och ger han godis nu typ men nu ska vi börja komma igång igen!! ♥SKÅL för ett bättre år!
Josäfin

2020-01-01 @ 21:01:47
URL: http://leggohouse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0