födelsedagsfirande, diskmaskinstrul & fika for days.

 
Oj, har tydligen helt glömt att slänga upp några inlägg eller tidsinställa. Jaha men detta är vad som hänt på senaste tiden:
 
  • Min diskmaskin har dött. Och återuppstått! Den slutade pumpa ut vatten och hela köket var kaos (för jag HATAR att diska. inte ens ett skämt, hatar bara det ligger lite matrester i vasken FÅR THE SHIVERS). Köpte hem stora diskhandskar och diskade allt innan jag försökte få tag i pumpen på maskinen. Hittade den inte men lyckades tydligen ändå för nu funkar den helt plötsligt. Hallelujah!! Firade med massor av smått & gott plus veckans avsnitt av The Good Doctor / The Gifted.
  • Pussat på ponnyn! Det går upp och ner med honom, ponnyn står ju inte direkt still i hagen tror vi. Benet är svullet igen till och från men vi håller tummarna. Vi har en tid hos veterinären nästa vecka om det inte blir bättre med svullnaden som kommer och går, troligen är det ju för att han hoppar i hagen men känns bäst att vara på säkra sidan och göra en ny koll nu när vi kommer se bättre.
  • Jag har fyllt år!! Woho fyfan 24 år. Så eftersom att jag var ledig passade jag på att verkligen chilla hela dagen. Sovmorgon, pocherat ägg & avocado mackor till frulle (plus januari-tet som jag fick av alex i present!), långt varmt bad och sedan pasta med fisk och räkor. Riktigt skön födelsedag helt enkelt. Plus att Ronja kom över och fick oss att dricka vin. Ändå rimligt när en ändå fyller år. 
  • Födelsedags-fika! Spenderade kvällen när jag fyllde år med att ha hem släkt, vänner och familj på fika. Mamma hade bakat kakor och rutor, mormor tog med kaffe (för hon vill inte ha snabbkaffe haha) och jag hade gjort vitchoklad-kladdkaka. Så jäkla gott och supermysigt! Även fast det bara var jag och Ronja som ville dricka vin, vad händer?? Fick massor av fina presenter också, så sjukt tacksam för allt! Fick bland annat presentkort på bio, shotglas, fat i form av en ananas, tallriks-set, sprit (haha tack momor ♥), en svart handväska och sen även en uppläggnings-planka som min faster Pia GJORT själv med handtag! Så tack för att ni kom och fira min födelsedag, ni är guld!! 
  • Och i skrivande stund (fredagkväll) så sitter jag och dricker te. Ska strax bädda ner mig i sängen med chips & dipp. Idag blir det jobb innan jag drar iväg på inflyttningsfest. Så helgen bjuder på fest igen, givet ändå! Ska bara hälla i mig en celcius och kötta mina 10 timmar på jobbet först. 

Kommentarer
Postat av: elin

Gud så härliga bilder du tar!<3

Svar: TACK :DD
Josäfin

2019-02-02 @ 12:03:45
URL: http://nouw.com/johnssons
Postat av: snyggafilippa.blogg.se

Mem vad mysigt! Alltså blir så hungrig av dina matbilder haha <3

Svar: Hahah tack!! :DD
Josäfin

2019-02-02 @ 14:04:47
URL: http://snyggafilippa.blogg.se/
Postat av: Emm

alltid sånt mys när man kommer in här ♡

Svar: Men åhh TACK!
Josäfin

2019-02-03 @ 10:02:11
URL: http://www.motherofbutterflies.blogg.se
Postat av: Marielle

Jag HATAR verkligen också att diska! Det absolut värsta som finns...

Svar: Hahah men VERKLIGEN!! satans påfund haha
Josäfin

2019-02-03 @ 11:32:18
URL: http://www.nouw.com/mariellefriman
Postat av: Sofija

Grattis i efterskott! <3

Svar: TACKAR :D
Josäfin

2019-02-03 @ 16:56:36
URL: http://sofijasfashion.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0